Halvat lennot maailmalle

Halvat lennot reaaliajassa vertaileva palvelu

Kuumat.com on sivusto, joka kokoaa kaikkien lentoyhtiöiden tarjoamat lennot näyttäen ne näppärästi yhdessä ja samassa osoitteessa. Kuumat.com listaa haluttuun määränpäähän valittuna ajankohtana lähtevät lennot tekemällä niille reaaliaikaisen hintavertailun.

Kuumat.com-palvelussa halpojen lentojen hintavertailu käy helposti ja kätevästi, vain muutamalla klikkauksella. Hakukoneeseen syötetään lähtöpaikka ja haluttu lentokohde, lähtö- ja paluupäivä sekä matkustajien lukumäärä. Lisäksi halutessaan voi napsauttaa businessluokka-valintaruutua, jolloin palvelu listaa tarjolle economy-hintaisten lentojen sijaan lennot, joissa pääsee matkustamaan business-luokassa.

Kun edellä mainitut hakukriteerit ovat valittuina, hakukone suorittaa hintavertailun reaaliajassa ja näytölle ilmestyvät kaikkein edullisimmat lennot, joita eri lentoyhtiöillä on saatavilla haluttuun matkakohteeseen valittuna ajankohtana. Hintavertailussa on myös helppo vertailla haettujen lentojen hintoja eri päiville, sillä päivämäärän vaihtaminen käy kätevästi vierittämällä sivun yläpalkin valitsinta halutun päivämäärän kohdalle.

Tarkentavat hakutyökalut haarukoivat hakutuloksia kätevästi

Hintavertailusivun latauduttua näytölle sen vasempaan laitaan avautuu kätevä hakutyökalu, jolla omaa hakua voi rajata esimerkiksi lentojen hintahaarukan, lähtö-/saapumisajan, matkan keston, vaihtoajan sekä niiden lentokenttien suhteen, joille mahdollinen välilasku tehdään. Lisäksi hakusuodattimen valintaruuduista voi helposti napsauttamalla valita omalle lennolle haluttuja tarkempia toiveita välilaskujen ja matkatavaroiden suhteen.

Valittavissa on joko suorat lennot ilman välilaskuja, tai lennot yhdellä tai kahdella välilaskulla. Oletuksena hakutyökalun välilaskuvalitsimessa on ”kaikki”, tarkoittaen sitä, että palvelu listaa näkyviin sekä lennot välilaskuilla että ilman välilaskuja. Myös matkatavaroiden suhteen hakusuodattimessa on oletuksena ”kaikki”, joten palvelu listaa automaattisesti sekä lennot, joiden hintoihin sisältyy mukaan otettavia matkatavaroita ja/tai käsimatkatavaroita, että myös lennot, jotka eivät sisällä matkatavaroita. Nämä oletusasetukset saa kuitenkin muutettua näppärästi vain napsautuksella tai parilla.

Kuumat.com-palvelusta löytää hetkessä kaikkein halvimmat lennot haluttuun matkakohteeseen. Hakutyökalussa on valmiiksi oletusasetuksena lentojen listaaminen hinnan mukaan. Näin ollen halvimmat tarjolla olevat lennot tulevat näkyviin automaattisesti. Jos taas hinnan sijaan tärkeämpi hakukriteeri omalle lennolle on matkan kesto, aikainen lento tai myöhäinen lento, näistä itselle sopivimman vaihtoehdon voi valita yhdellä napsautuksella, minkä jälkeen palvelu järjestää näytölle tulevat hakutuloksen halutun kriteerin mukaisesti. Helppoa ja kätevää!

Miksi lentojen hintojen kilpailuttaminen kannattaa?

Lentojen hinnat kannattaa aina kilpailuttaa ennen lennon varaamista. Tämä ensinnäkin siitä syystä, että lennot kilpailuttamalla voi säästää huomattavan summan selvää rahaa. Kun lennot halutulle ajankohdalle ja haluttuun matkakohteeseen kilpailutetaan hintavertailun tekevällä Kuumat.com-sivustolla, saman lennon voi monesti löytää jopa halvemmalla hinnalla kuin millä se on myynnissä lentoyhtiön omalla sivustolla. Tämä johtuu siitä, että Kuumat.com kokoaa yhteen listaan eri nettisivustojen tarjouksia lennoista. Lentoyhtiö puolestaan on tarjonnut kyseisille sivustoille, kuten esimerkiksi SmartFares tai MyTrip.com, myyntiin edullisesti tietyn määrän liikennöimiään lentoja.

Jos siis ajankohta on otollinen, säästettävä rahasumma voi olla huomattavakin. Toinen etu lentojen hintojen kilpailuttamisessa on se, että tarjolle tulee huomattavasti enemmän vaihtoehtoja lentoaikataulujen suhteen kuin mitä on saatavilla suoraan lentoyhtiön sivustolta lentoa ostettaessa. Näin ollen omaan matkantekoon voi saada runsaasti joustoa ja valinnanvaraa, ja oman lentoaikataulun voi suunnitella kokonaan omien tarpeiden mukaisesti.

Hintavertailun tekeminen Kuumat.com-sivustolla on siis järkevää ja kannattavaa sekä taloudellisesta että ajankäytöllisestä näkökulmasta katsottuna. Kokeile lentojen hintavertailua ja totea tämä itse!