Halvat lennot Berliiniin

Lennot Berliiniin - Mikälainen Berliini on kohteena?

Lennot Berliiniin etsinnässä? Olette saapuneet oikeaan paikkaan! Matkahakukoneestamme löydät halvimmat lennot, hotellit ja äkkilähdöt Berliinin parhaille paikoille - aina markkinoiden edullisimpaan hintaan. Jos varaat lennot Berliiniin, lennät suurimmalla todennäköisyydellä lentokentälle, jonka lentokenttäkoodi on TXL.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Berliinissä?

Berliini on suosittu matkakohde kaikkina vuodenaikoina (varsinkin lomakausina), josta löydätte lukemattomia mahdollisuuksia ajanviettoon. Berliinistä löydät runsaasti eri nähtävyyksiä ja koettavaa, joista ison yleisön suosimat nähtävyydet ovat mm.

  • Reichstag Building
  • Museum Island
  • Pergamonmuseum

Onkin suositeltavaa varata paljon aikaa myös parhaimpien nähtävyyksien tarkastelemiseen ja Berliinin kulttuurin kokemiseen. Berliinissä on myös lukemattomia laadukkaita ravintoloita, kun nälkä iskee.

Missä Berliini sijaitsee?

Berliini sijaitsee Saksassa, joka taas luonnollisesti sijaitsee Euroopassa.

Saksan valuutta

Saksan käytössä oleva valuutta on Euro.

Lennot Berliiniin edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Berliiniin?

Miten löydän halvimmat lentoliput Berliiniin?

Varaa Berliinin lentoliput aikaisemmin

Berliinin lento kannattaa aina varata jo kuukausia ennen matkaa. Tämä siksi, että lentojen hinnat nousevat yleensä kysynnän kasvaessa. Varatessa liput hyvissä ajoin, voit saada halvat lentoliput Berliiniin - vaikka keskellä parasta lomailukautta.

Vaihtolento on yleensä edullisin vaihtoehto

Varatessasi lentolippuja Berliiniin, suosittelemme katsomaan myös vaihtolennot, koska ne ovat usein edullisempia kuin suorat lennot. Monet maailman lentoyhtiöistä saattavat ehdottaa sinulle vaihdollisia lentoja jopa 50 prosentin alennuksella suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis tutustua Berliinin lentojen hintoihin.

Matkusta halvemmalle lentoasemalle

Useissa kohteissa on useita lentokenttiä. Kannattaa aina katsoa hinnat kaikkiin lentokenttiin, koska pienemmät (halpalentoyhtiöiden suosimat) lentokentät ovat yleensä kaikista halvin vaihtoehto!

Loma-ajoilla on väliä

Jos päätät lentää Berliiniin parhaaseen sesonkiin, on lentoliput yleensä erittäin paljon tyyriimpiä. Siksi kannattaakin pyrkiä pitämään kesä- ja talvilomat hieman yleisimmän lomasesongin ulkopuolella. Tällä vinkillä voit säästää lomamatkastasi satoja euroja!

Katso myös: