Pakettimatkat lähelle ja kauas

Kuumat.com -sivuston kumppanien kautta löydät helposti ja nopeasti kaikki kiinnostavimmat pakettimatkat. Klikkaa, etsi ja löydä!

Pakettimatkat IMT:n tyyliin

Auringonpaistetta, lämmintä hiekkaa, turkoosia vettä, herkullista ruokaa ja mukavaa yhdessäoloa – näistä koostuu paras pakettimatka! Tutustu Ikaalisten Matkatoimiston pakettimatkoihin ja varaa paikkasi heti!

Alppimatkat tarjoaa ihania lomia

Ihania aktiivilomia ympäri vuoden! Suomen suurin hiihtolomien järjestäjä tarjoaa myös kesäisin matkoja Bad Gasteiniin, Val Gardenaan ja Cerviniaan. Klikkaa ja tutustu valikoimaan!

Räätälöityjä pakettimatkoja

Matkapörssi tarjoaa räätälöityjä pakettimatkoja, joissa itse valitset lennot ja sopivan hotellin – kuljetuksia unohtamatta. Matkapörssin pakettimatkat sopivat erinomaisesti omatoimimatkailuun!

Pakettimatkailijan parhaat vinkit

Pakettimatka on perinteinen matkamuoto, joka tarjoaa turvallisen ja helpon ratkaisun lomalle. Valmiiksi räätälöidyistä matkoista hyötyvät eritoten perheet, mutta pakettimatkoja suosivat myös sellaiset matkailijat, joille tärkeintä matkassa on stressittömyys ja mahdollisuus jättää matkan suunnittelu muiden vastuulle. Pakettimatkat ovatkin suosittu vaihtehto etenkin vanhempien matkailijoiden joukossa. Hyvin valittu pakettimatka on loistava vaihtoehto lomalle, sillä sopivan paketin löytyessä matkalle lähtijän ei tarvitse kuin huolehtia dokumenttinsa kuntoon ja ilmestyä terminaaliin oikeaan aikaan.

Varaa pakettimatka hyvissä ajoin

Aikainen lintu madon nappaa, ja sama pätee myös pakettimatkoja varatessa. Matkan suunnittelu kannattaa aloittaa hyvissä ajoin, sillä parhaat tarjoukset saa, kun ennättää apajille ennen muita. Edullisin aika varata pakettimatka on tammikuussa, jolloin matkatoimistot ja lentoyhtiöt aloittavat joulun jälkeisen tarjouskilpailun. Huokeinta matkustusaikaa on kevätkesä.

Aina varaaminen näin paljon etukäteen ei ole mahdollista. Kannattaa pyrkiä varaamaan pakettimatka kaksi kuukautta ennen matkan suunniteltua ajankohtaa. Viime hetken matkasuunnitelmia tehdessä ei toivoa vielä kuitenkaan tarvitse heittää kaivoon, vaan edullisen tarjouksen voi löytää myös äkkilähdöistä.

Haluamasi palvelut samassa paketissa

Pakettimatkojen etuihin kuuluu myös se, että voit räätälöidä haluamasi palvelut samaan pakettiin, jolloin maksat vain yhden hinnan. Matkaa suunnitellessa ja varatessa kannattaakin kysellä matkan järjestäjiltä ja myös suoraan hotelleilta, mitä vaihtoehtoja eri palveluihin on saatavilla. Pakettiin voi esimerkiksi halutessaan ja järjestäjästä riippuen sisällyttää esimerkiksi opastettuja kierroksia, viihdeohjelmaa ja aktiviteetteja. Useat matkanjärjestäjät esimerkiksi tarjoavat erilaisia retkiä, joiden hinta on sisällytetty itse pakettiin. Sinun ei tarvitse itse huolehtia järjestelyistä, vaan nautit vain rennosta lomameiningistä.

Valitse haluamasi palvelutaso

Hotellissa voi myös olla mahdollista valita joko puolihoito, johon sisältyy osa ruokailuista, täysihoito kaikilla ruokailuilla ja ruokajuomilla, tai all inclusive, joka sisältää myös drinkkejä ja mahdollisesti myös välipaloja. Eri vaihtoehdot kannattaa selvittää jo matkaa varatessa, ja palvelutaso voi vaikuttaa paketin hintaan. Jos esimerkiksi nautit ulkona syömisestä, voi palveluiksi riittää aamiainen hotellilla, mutta jos haluat vain rentoutua ja nauttia juomista hotellin uima-altaalla, voi all inclusive olla paras ratkaisu.