Hyvät hotellit budjettimatkaajalle

5 mielenkiintoisinta hotellia budjettimatkaajalle

Hotellin valinta on yksi tärkeimmistä matkailijan valinnoista, sillä hotelli on matkan aikana sekä tukikohta että koti, jossa rentoutua päivän päätteeksi. Budjetilla matkustavankaan ei tarvitse tinkiä laadusta, vaan erinomaisia vaihtoehtoja löytää verkosta pienellä vaivalla ja hakukoneita käyttämällä. Tässä parhaat vinkkimme yöpymiseen alle satasella eri maailmankolkissa.

1. Solar Hotel, Pariisi

Ympäristötietoisen matkailijan valinta Pariisissa on Solar Hotel. Aivan kaupungin sydämestä löytyvä hotelli toivottaa matkustajat tervetulleiksi kuin he olisivat juuri palanneet kotiin. Huoneet on sisustettu yksinkertaisella ja pelkistetyllä tyylillä, joka tukee hotellin puhdasta ja ympäristöystävällistä imagoa. Huoneen hintaan sisältyy aamiainen ja WiFi sekä mahdollisuus lainata polkupyörä kaupungin tutkimista varten. Hotelli tuottaa virtaa aurinkopaneeleilla ja puutarhan kukat saavat vetensä sadevesiastioista.

2. Porcelain Hotel, Singapore

Kaukomaille mielivän ei välttämättä tarvitse tuskastella hotellihintojen kanssa, vaan huokeita vaihtoehtoja löytyy, kun vähän selaa hakukoneita. Yksi näistä on Singaporen kiinalaisessa korttelissa sijaitse Porcelain Hotel. Kätevä sijainti, josta on vain lyhyt matka kaupungin rientoihin, tekee hotellista erityisen houkuttelevan vaihtoehdon etenkin nuoremmalle väelle. Hotellin julkisivu on saanut vaikutteita kiinalaisesta posliinista, eivätkä tyylikkäästi sistutetut hotellihuoneet petä odotuksia.

3. Brody House, Budapest

Entisestä taiteilijaresidenssistä muotoiltu butiikkihotelli, joka ihastuttaa tyylitajuista matkaajaa 11 uniikilla hotellihuoneellaan. Brody Hotel on trendejä seuraavan hipsterisukupolven unelma, jossa viihtyy esimerkiksi hotellin Honesty Barin juomatarjonnasta nautiskellen toiminnantäyteisen päivän jälkeen. Huoneen hintaa kuuluu aamiaisen lisäksi WiFi. Vahva suositus työmatkalla oleville!

4. The Michelberger, Berliini

Saksalaista jämäkkyyttä edustavat betonilattiat yhdistettynä Berliinin trendikkääseen ja nuorekkaaseen elämäntyyliin kuvaavat tätä ajan hengessä elävää helmeä. The Michelberger on oivallinen valinta viikonlopun vietossa tai työmatkalla olevalle budjettimatkailijalle. Hotellin ravintola tarjoilee paikallisesti tuotettua luomuruokaa ja baarin alkoholijuomat ovat pienpanimoiden ja perheyritysten tuottamia.

5. Pod51, New York

Manhattanin keskikaupungilla sijaitseva Pod51 tuo raikkaan tuulahduksen New Yorkin apartment hotellien keskuuteen. Piskuiset kapselihuoneet on sisustettu trendikkäästi ja tilaa ajatellen sekä moderneja scifi-trendejä silmällä pitäen. Hotellin kattoterassilla voi halutessaan nautiskella ympäröivistä näkymistä, tai istahtaa baariin nauttimaan suosikkijuomaansa. Huoneen hinta ei sisällä aamiaista.