Halvat lennot Lyoniin

Edulliset lennot Lyoniin - Millainen Lyon on kohteena?

Halvat lennot Lyoniin työn alla? Saavuitte oikeaan paikkaan! Matkahakukoneestamme etsit helposti lennot, hotellit ja äkkilähdöt Lyonin parhaille paikoille - aina markkinoiden kustannustehokkaimpaan hintaan. Lentäessäsi Lyoniin, lennät todennäköisesti lentoasemalle, jonka IATA-koodi on LYN.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Lyonissa?

Lyon on ympäri vuoden suosittu matkakohde (varsinkin lomakausina), josta löydätte paljon mahdollisuuksia ajanviettoon. Lyonista löytyy runsaasti nähtävyyksiä ja koettavaa, joista ison yleisön suosimat nähtävyydet ovat esimerkiksi

  • Vieux Lyon
  • Musee du Cinema et de la Miniature
  • Basilique Notre Dame de Fourviere

Varaa siis tarpeeksi aikaa myös parhaimpien nähtävyyksien näkemiseen ja Lyonin kulttuurin kokemiseen. Lyonissa on myös laaja valikoima laadukkaita kahviloita, ruokapaikkoja ja ravintoloita, jos nälkä iskee.

Missä Lyon sijaitsee?

Lyon sijaitsee Ranskassa, joka taas luonnollisesti sijaitsee Euroopassa.

Ranskan valuutta

Ranskan käytössä oleva valuutta on Euro.

Lennot Lyoniin edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Lyoniin?

Miten löydän halvimmat lentoliput Lyoniin?

Varaa Lyonin matkasi ajoissa

Lento Lyoniin tulee aina varata ajoissa. Lentojen hinnat muuttuvat kalliimmiksi yleensä kysynnän kasvaessa. Varatessa liput ajoissa, voitte saada halvat lennot Lyoniin - jopa keskellä parasta lomailukautta.

Vaihtolento on usein edullisin vaihtoehto

Varatessasi lentolippuja Lyoniin, suosittelemme katsomaan myös vaihtolennot, koska ne ovat yleensä halvempia kuin suorat lennot. Useat lentoyhtiöt saattavat tarjota sinulle vaihdollisia lentoja jopa alle puoleen hintaan suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis tutustua Lyonin lentojen hintoihin.

Lennä halvemmalle lentoasemalle

Useissa kaupungeissa on useampia lentoasemia. Kannattaa aina katsoa lentojen hinnat kaikille lentoasemille, koska pienet ja vähemmän liikennöidyt (halpalentoyhtiöiden suosimat) lentoasemat ovat usein halvempi vaihtoehto!

Vuodenajoilla on väliä

Jos lennät Lyoniin keskellä kiireisintä lomasesonkia, on lennot yleensä paljonkin kalliimpia. Sen takia suosittelemmekin, että kannattaa pitää lomat hieman yleisimmän lomakauden ulkopuolella. Näin voit säästää lentolippujen hinnoista satoja euroja!

Katso myös: