Halvat lennot Kathmanduun

Halvat lennot Kathmanduun - Mikälainen on Kathmandu kohteena?

Edullisimmat lennot Kathmanduun etsinnässä? Olette saapuneet oikeaan paikkaan! Kuumat.comista etsit helposti lennot, hotellit ja äkkilähdöt Kathmandun parhaille alueilla - aina markkinoiden parhaimpaan hintaan. Lentäessäsi Kathmanduun, lennät suurimmalla todennäköisyydellä lentoasemalle, jonka IATA-koodi on KTM.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Kathmandussa?

Kathmandu on ympäri vuoden suosittu matkakohde (varsinkin lomakausina), josta löydätte paljon mahdollisuuksia ajanviettoon. Kathmandusta löydät monia nähtävyyksiä, joista turistien suosimat nähtävyydet ovat esimerkiksi

  • Boudhanath Stupa
  • Swayambhunath Temple
  • Pashupatinath Temple

Kannattaakin varata tarpeeksi aikaa myös suosituimpien nähtävyyksien näkemiseen ja Kathmandun kulttuurin kokemiseen. Kathmandussa on myös kattava valikoima laadukkaita ravintoloita ja ruokapaikkoja, kun nälkä iskee.

Missä Kathmandu sijaitsee?

Kathmandu sijaitsee Nepalissa, joka taas luonnollisesti sijaitsee Aasiassa.

Nepalin valuutta

Nepalin käytössä oleva valuutta on Nepalin rupia.

Lennot Kathmanduun edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Kathmanduun?

Miten löydän halvimmat lentoliput Kathmanduun?

Varaa Kathmandun lentoliput hyvissä ajoin

Kathmandun lento tulee aina varata ajoissa. Lentojen ja hotellien hinnat muuttuvat kalliimmiksi yleensä kysynnän kasvaessa. Varaamalla lennot hyvissä ajoin, voit saada edullisimmat lentoliput Kathmanduun - jopa keskellä parasta lomailukautta.

Lento vaihdolla on yleensä halvin vaihtoehto

Jos olet varaamassa lentoja Kathmanduun, suosittelemme katsomaan myös vaihdolliset lennot, koska ne ovat usein edullisempia kuin suorat lennot. Monet maailman lentoyhtiöistä saattavat tarjota sinulle vaihtolentoja jopa 50 prosentin alennuksella suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis suunnata Kathmandun lentojen hintoihin.

Lennä edullisemmalle lentoasemalle

Monissa matkakohteissa on useita lentokenttiä. Suosittelemme katsomaan lentojen hinnat kaikille lentokentille, koska pienet ja vähemmän liikennöidyt (halpalentoyhtiöiden suosimat) lentokentät ovat usein kaikista edullisin vaihtoehto!

Sesongilla on väliä

Jos lennät Kathmanduun parhaaseen sesonkiin, on lentoliput yleensä erittäin paljon tyyriimpiä. Sen takia suosittelemmekin, että kannattaa pyrkiä pitämään kesä- ja talvilomat hieman yleisimmän lomasesongin ulkopuolella. Näin voit säästää lomamatkastasi sievoisen summan!

Katso myös: