Matkahaku

 Matkahaku auttaa vertailemaan lennot ja hotellit

Kuumat.com on sivusto, joka kokoaa kaikki lennot ja hotellit näyttäen ne nopeasti yhdellä haulla. Kuumat.com listaa haluttuun määränpäähän valittuna ajankohtana lähtevät lennot ja hotellit tekemällä niille reaaliaikaisen hintavertailun. Kuumat.comin kautta voit vertailla hotellit ja lennot kaikkien matkanjärjestäjien toimesta. Helppoa ja nopeaa, eikö?

Olit sitten etsimässä lentoja Zagrebiin tai hotellia Turuista, löytyy sivuiltamme satoja tuhansia vaihtoehtoja. Kuumat.com-sivuston matkahakua kannattaa käyttää aina, kun olet varaamassa matkaa. Voit säästää lennoista ja hotelleista jopa satoja euroja.

Kun lomakkeen tiedot ovat valittuina, matkahaku suorittaa hintavertailun reaaliajassa ja näytölle ilmestyvät kaikkein edullisimmat lennot tai hotellit, joita eri lentoyhtiöillä on saatavilla haluttuun matkakohteeseen valittuna ajankohtana. Hintavertailussa on myös helppo vertailla lentojen ja hotellien hintoja eri päiville, sillä päivämäärän vaihtaminen käy kätevästi vierittämällä sivun yläpalkin valitsinta halutun päivämäärän kohdalle.

Matkahakukoneen suodattimet

Matkahaun latauduttua näytölle sen vasempaan laitaan avautuu kätevä hakutyökalu, jolla omaa hakua voi suodattaa esimerkiksi hotellien tai lentojen hintahaarukan, lähtö-/saapumisajan, matkan keston, vaihtoajan sekä niiden lentokenttien suhteen, joille mahdollinen välilasku tehdään. Lisäksi hakusuodattimen valintaruuduista voi helposti napsauttamalla valita omalle lennolle haluttuja tarkempia toiveita hotellien tähtiarvioiden, lentojen välilaskujen ja matkatavaroiden suhteen. Kuumat.com matkahaun avulla voit löytää kaikista edullisimmat lennot ja hotellit määränpäähäsi, mutta sen lisäksi voit löytää myös esimerkiksi matkakohteen edullisimman viiden tähden hotellin.