Halvat lennot Amsterdamiin

Halvat lennot Amsterdamiin - Mikälainen Amsterdam on matkakohteena?

Edulliset lennot Amsterdamiin hakusessa? Olette saapuneet oikeaan paikkaan! Matkahausta löydät nopeasti lennot, hotellit ja äkkilähdöt Amsterdamin parhaille alueilla - aina markkinoiden edullisimpaan hintaan. Jos lennät Amsterdamiin, lennät suurimmalla todennäköisyydellä lentoasemalle, jonka lentokenttäkoodi on AMS.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Amsterdamissa?

Amsterdam on suosittu matkakohde (varsinkin lomakausina), josta löydät paljon ajanviettomahdollisuuksia. Amsterdam tarjoaa useita kokemuksia ja nähtävyyksiä, joista ison yleisön suosimat nähtävyydet ovat muun muassa

  • Rijksmuseum
  • Anne Frank House
  • Van Gogh Museum

Onkin suositeltavaa varata tarpeeksi aikaa myös parhaimpien nähtävyyksien tarkastelemiseen ja paikallisen kulttuurin kokemiseen. Amsterdamissa on myös lukemattomia laadukkaita ruokapaikkoja, kahviloita ja ravintoloita, jos nälkä yllättää.

Missä Amsterdam sijaitsee?

Amsterdam sijaitsee Alankomaissa, joka taas luonnollisesti sijaitsee Euroopassa.

Alankomaiden valuutta

Alankomaiden käytössä oleva valuutta on Euro.

Lennot Amsterdamiin edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Amsterdamiin?

Miten löydän halvimmat lentoliput Amsterdamiin?

Varaa Amsterdamin matkasi aikaisemmin

Lento Amsterdamiin tulee aina varata hyvissä ajoin. Tämä siksi, että lentojen hinnat nousevat yleensä ajan kuluessa ja kysynnän kasvaessa. Varatessa liput ajoissa, voit saada edulliset lentoliput Amsterdamiin - vaikka keskellä parasta lomailukautta.

Vaihtolento on yleensä edullisin vaihtoehto

Lentäessäsi Amsterdamiin, kannattaa katsoa myös vaihdolliset lennot, koska ne ovat usein halvempia kuin suorat lennot. Monet maailman lentoyhtiöistä saattavat tarjota sinulle vaihdollisia lentoja jopa alle puoleen hintaan suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis suunnata Amsterdamin lentojen hintavertailuun.

Matkusta halvemmalle lentoasemalle

Monissa kaupungeissa on useampia lentokenttiä. Suosittelemme vertailemaan hinnat kaikille lentokentille, koska pienemmät (usein myös halpalentojen suosimat) lentokentät ovat yleensä kaikista halvin vaihtoehto!

Vuodenajoilla on väliä

Kun lennät Amsterdamiin keskellä kiireisintä lomasesonkia, on lennot yleensä paljonkin kalliimpia. Siksi suosittelemmekin pitämään lomat hieman yleisimmän lomasesongin ulkopuolella. Tällä vinkillä voit säästää lentolippujen hinnoista sievoisen summan!

Katso myös: