Varaa halvin hotelli netistä

Hotellien kattava hintavertailu kätevästi yhdessä palvelussa

Kuumat.com-palvelussa hotellien hintojen vertaaminen käy kädenkäänteessä. Kuumat.com on sivusto, joka tekee hotellien hintavertailun reaaliajassa, näyttäen halvimmat hotellit yhdellä ja samalla sivustolla netin suosituimmilta hotelleja tarjoavilta verkkosivustoilta. Kuumat.com kokoaa tarjolla olevat hotellit haluttuun matkakohteeseen näppärästi yhteen näkymään useammalta palveluntarjoajalta, säästäen näin tehokkaasti matkaa suunnittelevan kallisarvoista aikaa, joka kuluisi muuten hotellien etsimiseen lukuisilta eri sivustoilta.

Kuumat.com on sivusto, joka listaa tarjolle edullisimmat hotellit niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Palvelussa omaan tarpeeseen vastaavien hotellien etsiminen onnistuu helposti, vain muutamalla klikkauksella. Palvelun yksinkertaistettuun, helppokäyttöiseen hakukoneeseen syötetään joko kaupungin tai hotellin nimi, tulo- ja lähtöpäivämäärät sekä yöpyjien lukumäärä. Etsi-painiketta painamalla palvelu listaa reaaliajassa näytölle parhaat hotellitarjoukset kyseisiin hakukriteereihin perustuen.

Hakutyökalujen avulla suodatetaan parhaat hakutulokset

Halvimpia hotelleja etsittäessä esille avautuvan hintavertailusivun vasempaan laitaan avautuu samalla myös hakutyökalu, jota käyttämällä hakutulokset voi suodattaa tarkemmin, toisin sanoen vastaamaan omia tarpeita haluttujen hotellivaihtoehtojen suhteen. Hakutuloksia voi halutessa haarukoida ensinnäkin niiden toivotun järjestyksen mukaisesti. Oletusasetuksena hakutyökalun listausjärjestyksessä on ”suosituimmat”, eli palvelu listaa näytölle haetussa matkakohteessa tarjolla olevat hotellit, jotka ovat olleet hotellisivustojen suosituimpia valintoja. Tämän oletusasetuksen voi kuitenkin halutessa vaihtaa vain yhdellä napsautuksella, valitsemalla valikosta ensisijaiseksi järjestyskriteeriksi joko hotellin hinnan, yleisen tähtiluokituksen, etäisyyden keskustaan tai hotellissa vierailleiden jättämän arvosanan. Valittavissa on myös kriteeri ”alennus”, jonka valitessa palvelu näyttää ensimmäisinä hakutuloksissa hotellit, joiden tarjoamissa yöpymisissä on hakuhetkellä voimassa alennushinta.

Hakua voi edellä mainitun ominaisuuden lisäksi suodattaa myös halutun hintahaarukan mukaan. Tämä tapahtuu vierittämällä kätevästi ”hinta per yö” -palkkia. Vastaavanlainen pikapalkki löytyy myös hotelleissa vierailleiden arvioille, ja tästä palkista voi valita halutun arvon lukujen 0-10 välillä, luvun 10 vastatessa yöpyjien antamia täysiä pisteitä hotelleille. Pikasuodattimesta voi valita myös tarkan tähtiluokituksen, johon kuuluvat hotellit listataan näytölle.

Muita hakutyökalun tarjoamia hakukriteerejä ovat kiinteistön tyyppi, etäisyys keskustaan, huoneen ominaisuudet, palvelut sekä huoneen valinnat. Muutamassa kymmenessä sekunnissa omaan hotellihakuun saa siis valittua kaikki ne hakukriteerit, jotka etsittävässä hotellissa halutaan toteutuvan. Näin itselle sopivaa hotellia etsiessä voi säästää huomattavasti aikaa, joka kuluisi muuten eri hotellien sivustoilla vierailemiseen ja lukuisten eri hotellien keskinäiseen vertailemiseen.

Miksi hotellien hintojen kilpailuttaminen kannattaa?

Ajansäästö on tärkeä, mutta ei suinkaan ainoa hyvä puoli Kuumat.com-palvelun käytössä. Hinta on tietysti tärkein syy sille, miksi hotelli kannattaa etsiä hintavertailun kautta sen sijaan, että varaisi majoituksen suoraan kyseisen hotellin sivustolta. Hotellit ympäri maailman tarjoavat edullisia yöpymisiä netin suosituimmille hotelleja tarjoaville sivustoille. Kuumat.com puolestaan listaa nämä suosikkisivustot yhteen ja samaan luetteloon, minkä ansiosta hotellia etsivä saa käsiinsä yhdellä kertaa parhaat hotellitarjoukset netin parhailta hotelleja tarjoavilta sivustoilta, kuten muun muassa hotels.com, booking.com ja ebookers.fi. Tämä tarkoittaa sitä, että kätevän hintavertailun tekemällä löytää helposti haluamalleen hotellisivustolle ja säästää samalla selvää rahaa hotellin varaamisessa.

Kuumat.com-palvelusta löytyy päivittäin kymmeniätuhansia eri hotelleja ympäri maailman. Kattavan tarjonnan lisäksi Kuumat.com tarjoaa hotellit aina netin edullisimpaan hintaan. Nauti juuri itsellesi sopivimman hotellin löytämisen helppoudesta ja anna Kuumat.comin auttaa hotellin varauksessa tulevalle matkallesi!