Halvat lennot Bangkokiin

Edulliset lennot Bangkokiin - Millainen on Bangkok matkakohteena?

Lennot Bangkokiin etsinnässä? Olette saapuneet oikeaan paikkaan! Matkahausta löydät nopeasti halvimmat lennot, hotellit ja äkkilähdöt Bangkokin ytimeen - aina markkinoiden kustannustehokkaimpaan hintaan. Kun varaat lennot Bangkokiin, lennät isolla todennäköisyydellä lentoasemalle, jonka IATA-koodi on BKK.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Bangkokissa?

Bangkok on suosittu matkakohde kaikkina vuodenaikoina (varsinkin lomakausina), josta löydätte paljon ajanviettomahdollisuuksia. Bangkokista löydät runsaasti kokemuksia ja nähtävyyksiä, joista turistien suosimat ovat esim.

  • Temple of the Reclining Buddha (Wat Pho)
  • Temple of Dawn (Wat Arun)
  • Chatuchak Weekend Market

Varaa siis matkallasi tarpeeksi aikaa myös suosituimpien nähtävyyksien näkemiseen ja Bangkokin kulttuurin kokemiseen. Bangkokissa on myös useita laadukkaita ruokapaikkoja, jos nälkä yllättää.

Missä Bangkok sijaitsee?

Bangkok sijaitsee Thaimaassa, joka taas luonnollisesti sijaitsee Aasiassa.

Thaimaan valuutta

Thaimaan käytössä oleva valuutta on Thaimaan baht.

Lennot Bangkokiin edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Bangkokiin?

Miten löydän halvimmat lentoliput Bangkokiin?

Varaa matkasi Bangkokiin hyvissä ajoin

Lento Bangkokiin tulee yleensä varata ajoissa. Tämä siksi, että lentojen hinnat muuttuvat kalliimmiksi yleensä ajan kuluessa ja kysynnän kasvaessa. Varatessa lentoliput ajoissa, voit saada edulliset lentoliput Bangkokiin - vaikka keskellä parasta lomailukautta.

Lento vaihdolla on usein edullisin vaihtoehto

Kun lennät Bangkokiin, kannattaa katsoa myös vaihtolennot, koska ne ovat usein halvempia kuin suorat lennot. Useat lentoyhtiöt saattavat tarjota sinulle vaihtolentoja jopa alle puoleen hintaan suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis tutustua Bangkokin lentojen hintavertailuun.

Lennä halvemmalle lentokentälle

Sadoissa kaupungeissa on useita lentokenttiä. Suosittelemme katsomaan lentojen hinnat kaikkiin lentoasemiin, koska pienemmät lentoasemat ovat usein kaikista edullisin vaihtoehto!

Loma-ajoilla on väliä

Jos päätät lentää Bangkokiin parhaaseen lomasesonkiin, on lentoliput yleensä erittäin paljon kalliimpia. Sen takia suosittelemmekin, että kannattaa pyrkiä pitämään kesä- ja talvilomat pikkaisen yleisimmän lomakauden ulkopuolella. Näillä vinkeillä voit säästää lomalentojesi hinnasta kymmeniä tai jopa satoja euroja!

Katso myös: