Halvat lennot Limassoliin

Edulliset lennot Limassoliin - Millainen on Limassol kohteena?

Halvat lennot Limassoliin etsinnässä? Olette saapuneet oikeaan paikkaan! Lentohakukoneestamme löytyy nopeasti edullisimmat lennot, hotellit ja äkkilähdöt Limassolin ytimeen - aina markkinoiden kustannustehokkaimpaan hintaan. Lentäessäsi Limassoliin, lennät todennäköisesti lentoasemalle, jonka IATA-koodi on LCA.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Limassolissa?

Limassol on suosittu matkakohde kaikkina vuodenaikoina (varsinkin lomakausina), josta löydät paljon ajanviettomahdollisuuksia. Limassol tarjoaa lukuisia kokemuksia ja nähtävyyksiä, joista suosituimmat nähtävyydet ovat muun muassa

  • Kourion
  • Limassol Marina
  • Fasouri Watermania Water Park

Onkin suositeltavaa varata tarpeeksi aikaa myös parhaimpien nähtävyyksien näkemiseen ja paikallisen kulttuurin kokemiseen. Limassolissa on myös runsas valikoima laadukkaita kahviloita ja ravintoloita, jos nälkä iskee.

Missä Limassol sijaitsee?

Limassol sijaitsee Kyproksella, joka taas luonnollisesti sijaitsee Euroopassa.

Kyproksen valuutta

Kyproksen käytössä oleva valuutta on Euro.

Lennot Limassoliin edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Limassoliin?

Miten löydän halvimmat lentoliput Limassoliin?

Varaa Limassolin liput hyvissä ajoin

Limassolin lento tulee yleensä varata jo kuukausia ennen matkustusajankohtaa. Kaikkien lentojen hinnat nousevat yleensä kysynnän kasvaessa. Varaamalla lentoliput ajoissa, voit saada halvat lentoliput Limassoliin - jopa keskellä parasta lomailukautta.

Lento vaihdolla on usein halvin vaihtoehto

Varatessasi lentolippuja Limassoliin, kannattaa katsoa myös vaihtolennot, koska ne ovat usein halvempia kuin suorat lennot. Useat lentoyhtiöt saattavat tarjota sinulle vaihdollisia lentoja jopa alle puoleen hintaan suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis suunnata Limassolin lentojen hintoihin.

Matkusta halvemmalle lentokentälle

Useissa kohteissa on useampia lentokenttiä. Suosittelemme vertailemaan lentotarjoukset kaikille lentoasemille, koska pienet ja vähemmän liikennöidyt lentoasemat ovat yleensä edullisempi vaihtoehto!

Sesongilla on väliä

Kun päätät lentää Limassoliin parhaaseen lomasesonkiin, on lentoliput yleensä erittäin paljon kalliimpia. Siksi kannattaakin pyrkiä pitämään lomat pikkaisen yleisimmän lomakauden ulkopuolella. Näillä vinkeillä voit säästää lentolippujen hinnoista kymmeniä tai jopa satoja euroja!

Katso myös: