Halvat lennot Lontooseen

Edulliset lennot Lontooseen - Millainen on Lontoo kohteena?

Lennot Lontooseen etsinnässä? Olet oikeassa paikassa! Lentohakukoneestamme löytyy edullisimmat lennot, hotellit ja äkkilähdöt Lontoon parhaille paikoille - aina markkinoiden kustannustehokkaimpaan hintaan. Jos varaat lennot Lontooseen, lennät todennäköisesti lentokentälle, jonka IATA-koodi on LON.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Lontoossa?

Lontoo on ympäri vuoden suosittu matkakohde (varsinkin lomakausina), josta löydät paljon mahdollisuuksia ajanviettoon. Lontoo tarjoaa runsaasti erilaisia nähtävyyksiä ja koettavaa, joista yleisön suosimat ovat esimerkiksi

  • Tower of London
  • Churchill War Room
  • Tower Bridge

Kannattaakin varata paljon aikaa myös suosituimpien nähtävyyksien tarkastelemiseen ja Lontoon kulttuurin kokemiseen. Lontoossa on myös kattava valikoima laadukkaita ruokapaikkoja, kahviloita ja ravintoloita, kun nälkä iskee.

Missä Lontoo sijaitsee?

Lontoo sijaitsee Iso-Britanniassa, joka taas luonnollisesti sijaitsee Euroopassa.

Iso-Britannian valuutta

Iso-Britannian käytössä oleva valuutta on Englannin punta.

Lennot Lontooseen edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Lontooseen?

Miten löydän halvimmat lentoliput Lontooseen?

Varaa Lontoon matkasi hyvissä ajoin

Lento Lontooseen tulee yleensä varata jo kuukausia ennen matkustusajankohtaa. Lentojen hinnat muuttuvat kalliimmiksi yleensä kysynnän kasvaessa. Varaamalla liput hyvissä ajoin, voitte saada halvat lennot Lontooseen - jopa keskellä parasta lomakuukautta.

Lento vaihdolla on yleensä halvin vaihtoehto

Lentäessäsi Lontooseen, suosittelemme katsomaan myös vaihdolliset lennot, koska ne ovat yleensä edullisempia kuin suorat lennot. Monet maailman lentoyhtiöistä saattavat tarjota sinulle vaihtolentoja jopa 50 prosentin alennuksella suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis suunnata Lontoon lentojen hintavertailuun.

Matkusta edullisemmalle lentoasemalle

Monissa kaupungeissa on useampia lentoasemia. Kannattaa aina tarkistaa lentohinnat kaikkiin lentoasemiin, koska pienet ja vähemmän liikennöidyt (halpalentoyhtiöiden suosimat) lentokentät ovat yleensä kaikista halvin vaihtoehto!

Vuodenajoilla on väliä

Kun lennät Lontooseen keskellä kiireisintä loma-aikaa, on lennot yleensä paljonkin kalliimpia. Siksi suosittelemmekin pitämään kesä- ja talvilomat pikkaisen yleisimmän lomakauden ulkopuolella. Näin voit säästää lentojen hinnoista satoja euroja!

Katso myös: