Halvat lennot Pariisiin

Lennot Pariisiin - Millainen on Pariisi matkakohteena?

Edullisimmat lennot Pariisiin hakusessa? Olet oikeassa paikassa! Matkahausta löydät nopeasti halvimmat lennot, hotellit ja äkkilähdöt Pariisin parhaille alueilla - aina markkinoiden parhaimpaan hintaan. Kun varaat lennot Pariisiin, lennät isolla todennäköisyydellä lentoasemalle, jonka IATA-koodi on PARI.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Pariisissa?

Pariisi on suosittu matkakohde (varsinkin lomakausina), josta löydätte lukemattomia ajanviettomahdollisuuksia. Pariisi tarjoaa lukemattomia nähtävyyksiä, joista suosituimmat ovat muun muassa

  • Musée d'Orsay
  • Cathédrale Notre-Dame de Paris
  • Louvre Museum

Varaa siis matkallasi tarpeeksi aikaa myös parhaimpien nähtävyyksien tarkastelemiseen ja paikallisen kulttuurin kokemiseen. Pariisissa on myös useita laadukkaita kahviloita, ruokapaikkoja ja ravintoloita, kun nälkä yllättää.

Missä Pariisi sijaitsee?

Pariisi sijaitsee Ranskassa, joka taas luonnollisesti sijaitsee Euroopassa.

Ranskan valuutta

Ranskan käytössä oleva valuutta on Euro.

Lennot Pariisiin edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Pariisiin?

Miten löydän halvimmat lentoliput Pariisiin?

Varaa Pariisin liput ajoissa

Pariisin lento tulee aina varata jo kuukausia ennen matkustusajankohtaa. Tämä siksi, että lentojen hinnat nousevat yleensä kysynnän kasvaessa. Varaamalla lennot hyvissä ajoin, voit saada edullisimmat lennot Pariisiin - jopa keskellä parasta lomailukautta.

Lento vaihdolla on yleensä edullisempi

Kun lennät Pariisiin, suosittelemme katsomaan myös vaihdolliset lennot, koska ne ovat usein halvempia kuin suorat lennot. Useat lentoyhtiöt saattavat tarjota sinulle vaihtolentoja jopa puoleen hintaan suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis tutustua Pariisin lentojen halpoihin hintoihin.

Matkusta edullisemmalle lentokentälle

Useissa matkakohteissa on useampia lentokenttiä. Kannattaa aina tarkistaa lentojen hinnat kaikille lentoasemille, koska pienet ja vähemmän liikennöidyt (usein myös halpalentojen suosimat) lentoasemat ovat usein halvempi vaihtoehto!

Loma-ajoilla on väliä

Jos päätät lentää Pariisiin parhaaseen sesonkiin, on lennot yleensä paljonkin kalliimpia. Siksi kannattaakin pyrkiä pitämään kesä- ja talvilomat hieman yleisimmän lomasesongin ulkopuolella. Näillä vinkeillä voit säästää lentojen hinnoista sievoisen summan!

Katso myös: