Halvat lennot Helsinkiin

Lennot Helsinkiin - Millainen on Helsinki matkakohteena?

Lennot Helsinkiin etsinnässä? Olette oikeassa paikassa! Matkahausta löydät nopeasti halvat lennot, hotellit ja äkkilähdöt Helsingin sykkeeseen - aina markkinoiden edullisimpaan hintaan. Lentäessäsi Helsinkiin, lennät suurimmalla todennäköisyydellä lentoasemalle, jonka IATA-koodi on HEL.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Helsingissä?

Helsinki on ympäri vuoden suosittu matkakohde (varsinkin lomakausina), josta löydät lukemattomia ajanviettomahdollisuuksia. Helsingistä löytyy lukemattomia eri nähtävyyksiä, joista turistien suosimat nähtävyydet ovat esimerkiksi

  • Suomenlinna
  • Temppeliaukio Church
  • Seurasaaren ulkomuseo

Kannattaakin varata paljon aikaa myös suosittujen nähtävyyksien tarkastelemiseen ja Helsingin kulttuurin kokemiseen. Helsingissä on myös kattava valikoima laadukkaita ravintoloita ja kahviloita, jos nälkä yllättää.

Missä Helsinki sijaitsee?

Helsinki sijaitsee Suomessa, joka taas luonnollisesti sijaitsee Euroopassa.

Suomen valuutta

Suomen käytössä oleva valuutta on Euro.

Lennot Helsinkiin edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Helsinkiin?

Miten löydän halvimmat lentoliput Helsinkiin?

Varaa lennot Helsinkiin aikaisemmin

Helsingin lento tulee yleensä varata hyvissä ajoin. Tämä siksi, että lentojen ja hotellien hinnat nousevat yleensä kysynnän kasvaessa. Varaamalla liput hyvissä ajoin, voit saada halvat lentoliput Helsinkiin - vaikka keskellä parasta lomailukautta.

Lento vaihdolla on usein edullisin vaihtoehto

Varatessasi lentoja Helsinkiin, suosittelemme katsomaan myös vaihdolliset lennot, koska ne ovat usein suoria lentoja edullisempia. Useat lentoyhtiöt saattavat ehdottaa sinulle vaihdollisia lentoja jopa alle puoleen hintaan suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis tutustua Helsingin lentojen hintavertailuun.

Lennä halvemmalle lentokentälle

Monissa kaupungeissa on useita lentokenttiä. Suosittelemme aina vertailemaan lentojen hinnat kaikkiin lentoasemiin, koska pienet ja vähemmän liikennöidyt (halpalentoyhtiöiden suosimat) lentoasemat ovat yleensä kaikista halvin vaihtoehto!

Sesongilla on väliä

Kun lennät Helsinkiin keskellä kiireisintä sesonkia, on lennot yleensä paljonkin kalliimpia. Siksi suosittelemmekin pitämään kesä- ja talvilomat hieman yleisimmän lomasesongin ulkopuolella. Tällä vinkillä voit säästää lentolippujen hinnoista kymmeniä tai jopa satoja euroja!

Katso myös: