Halvat lennot Pääsiäissaarelle

Edullisimmat lennot Pääsiäissaarelle - Mikälainen on Pääsiäissaari kohteena?

Edulliset lennot Pääsiäissaarelle etsinnässä? Olet oikeassa paikassa! Lentohakukoneestamme löydät nopeasti halvimmat lennot, hotellit ja äkkilähdöt Pääsiäissaaren parhaille paikoille - aina markkinoiden edullisimpaan hintaan. Kun lennät Pääsiäissaarelle, lennät suurimmalla todennäköisyydellä lentoasemalle, jonka lentokenttäkoodi on SCLA.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Pääsiäissaarella?

Pääsiäissaari on ympäri vuoden suosittu matkakohde (varsinkin lomakausina), josta löydät lukemattomia ajanviettomahdollisuuksia. Pääsiäissaarelta löytyy runsaasti erilaisia nähtävyyksiä, joista suosituimmat nähtävyydet ovat muun muassa

  • Cerro San Cristobal
  • Sky Costanera
  • Cerro Santa Lucia

Varaa siis tarpeeksi aikaa myös parhaimpien nähtävyyksien tarkastelemiseen ja Pääsiäissaaren kulttuurin kokemiseen. Pääsiäissaarella on myös useita laadukkaita ruokapaikkoja, kahviloita ja ravintoloita, jos nälkä yllättää.

Missä Pääsiäissaari sijaitsee?

Pääsiäissaari sijaitsee Chilessä, joka taas luonnollisesti sijaitsee Etelä-Amerikassa.

Chilen valuutta

Chilen käytössä oleva valuutta on Chilen peso.

Lennot Pääsiäissaarelle edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Pääsiäissaarelle?

Miten löydän halvimmat lentoliput Pääsiäissaarelle?

Varaa Pääsiäissaaren liput aikaisemmin

Pääsiäissaaren lento kannattaa aina varata ajoissa. Lentojen ja hotellien hinnat muuttuvat kalliimmiksi yleensä kysynnän kasvaessa. Varaamalla lentoliput ajoissa, voitte saada halvimmat lennot Pääsiäissaarelle - vaikka keskellä parasta lomailukautta.

Vaihtolento on usein edullisin vaihtoehto

Varatessasi lentolippuja Pääsiäissaarelle, kannattaa katsoa myös vaihdolliset lennot, koska ne ovat usein suoria lentoja halvempia. Useat lentoyhtiöt saattavat tarjota sinulle vaihdollisia lentoja jopa 50 prosentin alennuksella suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis suunnata Pääsiäissaaren lentojen halpoihin hintoihin.

Lennä edullisemmalle lentokentälle

Monissa kohteissa on useampia lentoasemia. Suosittelemme vertailemaan hinnat kaikille lentoasemille, koska pienemmät lentoasemat ovat yleensä halvempi vaihtoehto!

Vuodenajoilla on väliä

Jos lennät Pääsiäissaarelle keskellä kiireisintä lomasesonkia, on lentoliput yleensä paljonkin tyyriimpiä. Sen takia suosittelemmekin, että kannattaa pitää kesä- ja talvilomat hieman yleisimmän lomasesongin ulkopuolella. Tällä vinkillä voit säästää lentojen hinnoista sievoisen summan!

Katso myös: