Halvat lennot Tallinnaan

Lennot Tallinnaan - Mikälainen Tallinna on kohteena?

Halvimmat lennot Tallinnaan etsinnässä? Olette saapuneet oikeaan paikkaan! Kuumat.comista löytyy nopeasti halvimmat lennot, hotellit ja äkkilähdöt Tallinnan ytimeen - aina markkinoiden parhaimpaan hintaan. Kun lennät Tallinnaan, lennät todennäköisesti lentokentälle, jonka lentokenttäkoodi on TLL.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Tallinnassa?

Tallinna on suosittu matkakohde kaikkina vuodenaikoina (varsinkin lomakausina), josta löydätte lukemattomia mahdollisuuksia ajanviettoon. Tallinna tarjoaa runsaasti kokemuksia ja nähtävyyksiä, joista ison yleisön suosimat nähtävyydet ovat esim.

  • Tallinn Old Town
  • Lennusadam Seaplane Harbour
  • Toompea Hill

Varaa siis tarpeeksi aikaa myös suosituimpien nähtävyyksien tarkastelemiseen ja Tallinnan kulttuurin kokemiseen. Tallinnassa on myös runsas valikoima laadukkaita kahviloita, ruokapaikkoja ja ravintoloita, kun nälkä yllättää.

Missä Tallinna sijaitsee?

Tallinna sijaitsee Virossa, joka taas luonnollisesti sijaitsee Euroopassa.

Viron valuutta

Viron käytössä oleva valuutta on Euro.

Lennot Tallinnaan edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Tallinnaan?

Miten löydän halvimmat lentoliput Tallinnaan?

Varaa matkasi Tallinnaan ajoissa

Tallinnan lento tulee yleensä varata jo kuukausia ennen matkaa. Lentojen hinnat muuttuvat kalliimmiksi yleensä kysynnän kasvaessa. Varaamalla liput ajoissa, voit saada edulliset lennot Tallinnaan - jopa keskellä parasta lomailukautta.

Vaihtolento on yleensä edullisin vaihtoehto

Varatessasi lentoja Tallinnaan, kannattaa katsoa myös vaihtolennot, koska ne ovat usein suoria lentoja halvempia. Useat lentoyhtiöt saattavat tarjota sinulle vaihdollisia lentoja jopa alle puoleen hintaan suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis suunnata Tallinnan lentojen halpoihin hintoihin.

Matkusta halvemmalle lentokentälle

Monissa kohteissa on useampia lentoasemia. Kannattaa aina katsoa lentohinnat kaikkiin lentoasemiin, koska pienemmät (halpalentoyhtiöiden suosimat) lentokentät ovat yleensä halvempi vaihtoehto!

Sesongilla on väliä

Jos päätät lentää Tallinnaan keskellä kiireisintä loma-aikaa, on lennot yleensä paljonkin kalliimpia. Sen takia suosittelemmekin, että kannattaa pitää kesä- ja talvilomat hieman yleisimmän lomasesongin ulkopuolella. Näin voit säästää lentolippujen hinnoista kymmeniä tai jopa satoja euroja!

Katso myös: