Halvat lennot Eilatiin

Halvimmat lennot Eilatiin - Mikälainen on Eilat matkakohteena?

Edullisimmat lennot Eilatiin hakusessa? Olette saapuneet oikeaan paikkaan! Matkahakukoneestamme löytyy halvat lennot, hotellit ja äkkilähdöt Eilatin ytimeen - aina markkinoiden parhaimpaan hintaan. Lentäessäsi Eilatiin, lennät todennäköisesti lentoasemalle, jonka lentokenttäkoodi on ETM.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Eilatissa?

Eilat on ympäri vuoden suosittu matkakohde (varsinkin lomakausina), josta löydätte lukemattomia mahdollisuuksia ajanviettoon. Eilatista löytyy useita kokemuksia ja nähtävyyksiä, joista turistien suosimat ovat esim.

  • Dolphin Reef
  • Timna Park
  • Underwater Observatory Marine Park

Suosittelemmekin varaamaan runsaasti aikaa myös suosituimpien nähtävyyksien näkemiseen ja paikallisen kulttuurin kokemiseen. Eilatissa on myös lukemattomia laadukkaita kahviloita, ruokapaikkoja ja ravintoloita, jos nälkä yllättää.

Missä Eilat sijaitsee?

Eilat sijaitsee Israelissa, joka taas luonnollisesti sijaitsee Aasiassa.

Israelin valuutta

Israelin käytössä oleva valuutta on Uusi Israelin sekeli.

Lennot Eilatiin edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Eilatiin?

Miten löydän halvimmat lentoliput Eilatiin?

Varaa Eilatin lentoliput hyvissä ajoin

Lento Eilatiin tulee yleensä varata jo kuukausia ennen matkustusajankohtaa. Tämä siksi, että lentojen ja hotellien hinnat nousevat yleensä kysynnän kasvaessa. Varaamalla liput ajoissa, voitte saada halvat lentoliput Eilatiin - jopa keskellä parasta lomailukautta.

Lento vaihdolla on yleensä halvin vaihtoehto

Jos olet varaamassa lentoja Eilatiin, suosittelemme katsomaan myös vaihdolliset lennot, koska ne ovat usein suoria lentoja halvempia. Monet maailman lentoyhtiöistä saattavat tarjota sinulle vaihtolentoja jopa 50 prosentin alennuksella suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis tutustua Eilatin lentojen hintavertailuun.

Lennä halvemmalle lentoasemalle

Monissa kohteissa on useita lentokenttiä. Suosittelemme aina vertailemaan lentojen hinnat kaikille lentoasemille, koska pienemmät (usein myös halpalentojen suosimat) lentoasemat ovat usein halvempi vaihtoehto!

Loma-ajoilla on väliä

Kun päätät lentää Eilatiin keskellä kiireisintä lomasesonkia, on lennot yleensä paljonkin tyyriimpiä. Sen takia suosittelemmekin, että kannattaa pyrkiä pitämään kesä- ja talvilomat hieman yleisimmän lomasesongin ulkopuolella. Näin voit säästää lomamatkastasi satoja euroja!

Katso myös: