Halvat lennot Riminiin

Halvat lennot Riminiin - Mikälainen on Rimini matkakohteena?

Edullisimmat lennot Riminiin työn alla? Olet oikeassa paikassa! Kuumat.comista löytyy nopeasti halvat lennot, hotellit ja äkkilähdöt Riminin parhaille alueilla - aina markkinoiden kustannustehokkaimpaan hintaan. Jos lennät Riminiin, lennät suurimmalla todennäköisyydellä lentoasemalle, jonka lentokenttäkoodi on RMI.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Riminissa?

Rimini on ympäri vuoden suosittu matkakohde (varsinkin lomakausina), josta löytyy lukemattomia ajanviettomahdollisuuksia. Riminista löydät runsaasti kokemuksia ja nähtävyyksiä, joista turistien suosimat ovat esim.

  • The Tiberius Bridge
  • Borgo San Giuliano
  • Piazza Cavour

Suosittelemmekin varaamaan paljon aikaa myös parhaimpien nähtävyyksien näkemiseen ja Riminin kulttuurin kokemiseen. Riminissa on myös runsas valikoima laadukkaita ruokapaikkoja, kahviloita ja ravintoloita, kun nälkä iskee.

Missä Rimini sijaitsee?

Rimini sijaitsee Italiassa, joka taas luonnollisesti sijaitsee Euroopassa.

Italian valuutta

Italian käytössä oleva valuutta on Euro.

Lennot Riminiin edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Riminiin?

Miten löydän halvimmat lentoliput Riminiin?

Varaa matkasi Riminiin ajoissa

Riminin lento tulee yleensä varata ajoissa. Lentojen hinnat muuttuvat kalliimmiksi yleensä kysynnän kasvaessa. Varaamalla lennot hyvissä ajoin, voitte saada halvat lentoliput Riminiin - vaikka keskellä parasta lomakautta.

Lento vaihdolla on yleensä edullisin vaihtoehto

Kun lennät Riminiin, suosittelemme katsomaan myös vaihtolennot, koska ne ovat usein halvempia kuin suorat lennot. Useat lentoyhtiöt saattavat ehdottaa sinulle vaihtolentoja jopa puoleen hintaan suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis suunnata Riminin lentojen halpoihin hintoihin.

Lennä halvemmalle lentokentälle

Sadoissa matkakohteissa on useampia lentokenttiä. Kannattaa aina tarkistaa lentohinnat kaikkiin lentokenttiin, koska pienet ja vähemmän liikennöidyt (halpalentoyhtiöiden suosimat) lentokentät ovat usein edullisempi vaihtoehto!

Vuodenajoilla on väliä

Kun päätät lentää Riminiin parhaaseen sesonkiin, on lennot yleensä paljonkin tyyriimpiä. Siksi kannattaakin pyrkiä pitämään lomat pikkaisen yleisimmän lomasesongin ulkopuolella. Tällä vinkillä voit säästää lentolippujen hinnoista satoja euroja!

Katso myös: