Halvat lennot Siem Reapiin

Edulliset lennot Siem Reapiin - Millainen Siem Reap on kohteena?

Edullisimmat lennot Siem Reapiin työn alla? Olette saapuneet oikeaan paikkaan! Matkahausta löytyy halvimmat lennot, hotellit ja äkkilähdöt Siem Reapin ytimeen - aina markkinoiden halvimpaan hintaan. Kun lennät Siem Reapiin, lennät isolla todennäköisyydellä lentokentälle, jonka lentokenttäkoodi on REP.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Siem Reapissa?

Siem Reap on suosittu matkakohde (varsinkin lomakausina), josta löydät paljon ajanviettomahdollisuuksia. Siem Reapista löytyy lukemattomia kokemuksia ja nähtävyyksiä, joista ison yleisön suosimat nähtävyydet ovat mm.

  • Angkor Wat
  • Ta Prohm
  • Bayon Temple

Onkin suositeltavaa varata tarpeeksi aikaa myös suosituimpien nähtävyyksien tarkastelemiseen ja paikallisen kulttuurin kokemiseen. Siem Reapissa on myös paljon laadukkaita ruokapaikkoja, kahviloita ja ravintoloita, jos nälkä iskee.

Missä Siem Reap sijaitsee?

Siem Reap sijaitsee Kambodžassa, joka taas luonnollisesti sijaitsee Aasiassa.

Kambodžan valuutta

Kambodžan käytössä oleva valuutta on Kambodžan riel.

Lennot Siem Reapiin edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Siem Reapiin?

Miten löydän halvimmat lentoliput Siem Reapiin?

Varaa Siem Reapin lentoliput ajoissa

Siem Reapin lento kannattaa yleensä varata jo kuukausia ennen matkustusajankohtaa. Lentojen ja hotellien hinnat muuttuvat kalliimmiksi yleensä ajan kuluessa ja kysynnän kasvaessa. Varaamalla liput hyvissä ajoin, voit saada halvat lennot Siem Reapiin - vaikka keskellä parasta lomailukautta.

Vaihtolento on usein edullisempi

Varatessasi lentoja Siem Reapiin, kannattaa katsoa myös vaihtolennot, koska ne ovat usein suoria lentoja halvempia. Monet maailman lentoyhtiöistä saattavat tarjota sinulle vaihtolentoja jopa 50 prosentin alennuksella suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis suunnata Siem Reapin lentojen hintoihin.

Matkusta halvemmalle lentokentälle

Monissa kaupungeissa on useampia lentoasemia. Kannattaa aina katsoa hinnat kaikkiin lentokenttiin, koska pienet ja vähemmän liikennöidyt (halpalentoyhtiöiden suosimat) lentokentät ovat usein kaikista edullisin vaihtoehto!

Loma-ajoilla on väliä

Jos lennät Siem Reapiin parhaaseen loma-aikaan, on lennot yleensä paljonkin kalliimpia. Sen takia suosittelemmekin, että kannattaa pyrkiä pitämään lomat hieman yleisimmän lomakauden ulkopuolella. Tällä vinkillä voit säästää lomamatkastasi kymmeniä tai jopa satoja euroja!

Katso myös: