Halvat lennot Marseilleen

Halvat lennot Marseilleen - Mikälainen Marseille on kohteena?

Edulliset lennot Marseilleen etsinnässä? Olette oikeassa paikassa! Matkahausta etsit helposti edulliset lennot, hotellit ja äkkilähdöt Marseillen parhaille paikoille - aina markkinoiden edullisimpaan hintaan. Kun lennät Marseilleen, lennät isolla todennäköisyydellä lentokentälle, jonka lentokenttäkoodi on MRS.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Marseillessa?

Marseille on suosittu matkakohde (varsinkin lomakausina), josta löydätte paljon ajanviettomahdollisuuksia. Marseillesta löydät monia nähtävyyksiä ja koettavaa, joista turistien suosimat ovat esim.

  • Basilique Notre Dame de la Garde
  • Parc national des Calanques
  • Château d'If

Suosittelemmekin varaamaan paljon aikaa myös suosituimpien nähtävyyksien tarkastelemiseen ja paikallisen kulttuurin kokemiseen. Marseillessa on myös runsas valikoima laadukkaita kahviloita, ravintoloita ja ruokapaikkoja, jos nälkä iskee.

Missä Marseille sijaitsee?

Marseille sijaitsee Ranskassa, joka taas luonnollisesti sijaitsee Euroopassa.

Ranskan valuutta

Ranskan käytössä oleva valuutta on Euro.

Lennot Marseilleen edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Marseilleen?

Miten löydän halvimmat lentoliput Marseilleen?

Varaa Marseillen lennot aikaisemmin

Marseillen lento kannattaa aina varata jo kuukausia ennen matkustusajankohtaa. Tämä siksi, että lentojen hinnat nousevat yleensä kysynnän kasvaessa. Varatessa liput hyvissä ajoin, voitte saada halvat lennot Marseilleen - jopa keskellä parasta lomakuukautta.

Vaihtolento on yleensä halvin vaihtoehto

Jos olet varaamassa lentoja Marseilleen, suosittelemme katsomaan myös vaihtolennot, koska ne ovat usein halvempia kuin suorat lennot. Monet maailman lentoyhtiöistä saattavat tarjota sinulle vaihtolentoja jopa alle puoleen hintaan suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis suunnata Marseillen lentojen hintavertailuun.

Matkusta halvemmalle lentokentälle

Monissa kohteissa on useampia lentokenttiä. Kannattaa aina tarkistaa lentotarjoukset kaikkiin lentoasemiin, koska pienet ja vähemmän liikennöidyt lentoasemat ovat yleensä kaikista halvin vaihtoehto!

Loma-ajoilla on väliä

Kun päätät lentää Marseilleen parhaaseen sesonkiin, on lentoliput yleensä paljonkin tyyriimpiä. Siksi kannattaakin pyrkiä pitämään kesä- ja talvilomat hieman yleisimmän lomakauden ulkopuolella. Näillä vinkeillä voit säästää lentojen hinnoista kymmeniä tai jopa satoja euroja!

Katso myös: