Halvat lennot Kosille

Halvimmat lennot Kosille - Millainen on Kos matkakohteena?

Edulliset lennot Kosille etsinnässä? Olette saapuneet oikeaan paikkaan! Lentohakukoneestamme löytyy edullisimmat lennot, hotellit ja äkkilähdöt Kosin ytimeen - aina markkinoiden edullisimpaan hintaan. Lentäessäsi Kosille, lennät suurimmalla todennäköisyydellä lentokentälle, jonka lentokenttäkoodi on KGS.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Kosilla?

Kos on suosittu matkakohde (varsinkin lomakausina), josta löydät paljon ajanviettomahdollisuuksia. Kosilta löytyy runsaasti erilaisia nähtävyyksiä, joista turistien suosimat ovat esimerkiksi

  • Plaka Forest
  • Eleftherias Square
  • Asklepion

Varaa siis runsaasti aikaa myös parhaimpien nähtävyyksien tarkastelemiseen ja paikallisen kulttuurin kokemiseen. Kosilla on myös lukemattomia laadukkaita ravintoloita, kun nälkä iskee.

Missä Kos sijaitsee?

Kos sijaitsee Kreikassa, joka taas luonnollisesti sijaitsee Euroopassa.

Kreikan valuutta

Kreikan käytössä oleva valuutta on Euro.

Lennot Kosille edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Kosille?

Miten löydän halvimmat lentoliput Kosille?

Varaa Kosin matkasi ajoissa

Kosin lento kannattaa yleensä varata jo kuukausia ennen matkustusajankohtaa. Tämä siksi, että lentojen hinnat nousevat yleensä ajan kuluessa ja kysynnän kasvaessa. Varatessa lennot ajoissa, voit saada halvimmat lentoliput Kosille - vaikka keskellä parasta lomailukautta.

Vaihtolento on usein edullisempi

Jos olet varaamassa lentoja Kosille, suosittelemme katsomaan myös vaihtolennot, koska ne ovat usein suoria lentoja halvempia. Useat lentoyhtiöt saattavat ehdottaa sinulle vaihtolentoja jopa alle puoleen hintaan suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis tutustua Kosin lentojen halpoihin hintoihin.

Matkusta halvemmalle lentokentälle

Monissa kaupungeissa on useampia lentoasemia. Suosittelemme katsomaan lentotarjoukset kaikkiin lentokenttiin, koska pienet ja vähemmän liikennöidyt (halpalentoyhtiöiden suosimat) lentokentät ovat usein kaikista halvin vaihtoehto!

Vuodenajoilla on väliä

Jos päätät lentää Kosille keskellä kiireisintä loma-aikaa, on lentoliput yleensä erittäin paljon kalliimpia. Siksi suosittelemmekin pitämään kesä- ja talvilomat hieman yleisimmän lomasesongin ulkopuolella. Tällä vinkillä voit säästää lentolippujen hinnoista satoja euroja!

Katso myös: