Autovuokraamot Istanbulissa

Istanbulin autovuokraamot

Kun olet hakemassa halvinta vuokra-autoa Istanbulissa, olet oikeassa paikassa. Kuumat.com vertailee puolestasi kymmenet vuokra-autot jopa listahintojakin edullisemmilla hinnoilla Turkin parhailta autovuokraamoilta Istanbulissa. Autohaku on tehty yhteistyössä vuokraamojen hintavertailun markkinajohtajan, DiscoverCarsin kanssa, jotta voisit olla huoletta – kilpailukykyisimmät vuokra-autot löytyy meiltä.

Miten autohaku toimii?

Valitse maa, kaupunki ja noutopiste sekä päivämäärä, niin saat ehdotuksia edullisimmista Istanbulin vuokra-autoista. Kannattaa kokeilla heti, koska hinnat nousee yleensä mitä lähemmäs vuokrauspäivää menemme.

Istanbul lyhyesti – Suosittuja nähtävyyksiä Istanbulissa

Istanbul on viihtyisä ja uniikki matkakohde. Kun vuokraat auton Istanbulissa, kannattaa myös ajella seuraaville nähtävyyksille:

  1. Dolmabahce Palace
  2. Hagia Sophia Museum / Church (Ayasofya)
  3. Sultanahmet District

Miten saan edullisimman vuokra-auton?

Vuokra-auton saa usein parhaaseen hintaan, jos auton varaa hyvissä ajoin. Jos käynnissä on lomasesonki, alkaa vuokra-autojen hinnat nousta radikaalisti mitä myöhemmin vuokra-auton varaa. Edullisimman auton varaat siis hyvissä ajoin! Joskus saattaa autovuokraamoilla olla myös tarjouksia, jolloin voit saada auton erittäin hyvään hintaan. Kannattaa siis heti kokeilla autohakua niille valitsemallesi päiville, että saat parhaan hinnan.