Halvat lennot Baltimoreen

Halvat lennot Baltimoreen - Mikälainen on Baltimore matkakohteena?

Lennot Baltimoreen työn alla? Olet oikeassa paikassa! Matkahakukoneestamme löytyy lennot, hotellit ja äkkilähdöt Baltimoren sykkeeseen - aina markkinoiden kustannustehokkaimpaan hintaan. Kun lennät Baltimoreen, lennät todennäköisesti lentoasemalle, jonka lentokenttäkoodi on GBO.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Baltimoressa?

Baltimore on suosittu matkakohde kaikkina vuodenaikoina (varsinkin lomakausina), josta löydätte lukemattomia mahdollisuuksia ajanviettoon. Baltimoresta löydät lukemattomia eri nähtävyyksiä, joista turistien suosimat ovat muun muassa

  • Fort McHenry National Monument and Historic Shrine
  • Fell's Point
  • National Aquarium

Suosittelemmekin varaamaan tarpeeksi aikaa myös parhaimpien nähtävyyksien näkemiseen ja paikallisen kulttuurin kokemiseen. Baltimoressa on myös paljon laadukkaita ruokapaikkoja, jos nälkä yllättää.

Missä Baltimore sijaitsee?

Baltimore sijaitsee Yhdysvalloissa, joka taas luonnollisesti sijaitsee Pohjois-Amerikassa.

Yhdysvaltojen valuutta

Yhdysvaltojen käytössä oleva valuutta on Yhdysvaltojen dollari.

Lennot Baltimoreen edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Baltimoreen?

Miten löydän halvimmat lentoliput Baltimoreen?

Varaa lennot Baltimoreen aikaisemmin

Baltimoren lento tulee yleensä varata hyvissä ajoin. Tämä siksi, että lentojen ja hotellien hinnat nousevat yleensä ajan kuluessa ja kysynnän kasvaessa. Varatessa liput ajoissa, voitte saada halvimmat lentoliput Baltimoreen - jopa keskellä parasta lomailukautta.

Vaihtolento on usein halvempi

Kun lennät Baltimoreen, suosittelemme katsomaan myös vaihtolennot, koska ne ovat yleensä suoria lentoja edullisempia. Useat lentoyhtiöt saattavat tarjota sinulle vaihdollisia lentoja jopa alle puoleen hintaan suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis suunnata Baltimoren lentojen hintoihin.

Matkusta edullisemmalle lentoasemalle

Useissa kaupungeissa on useita lentoasemia. Suosittelemme vertailemaan lentohinnat kaikkiin lentokenttiin, koska pienet ja vähemmän liikennöidyt (halpalentoyhtiöiden suosimat) lentokentät ovat yleensä kaikista halvin vaihtoehto!

Vuodenajoilla on väliä

Kun päätät lentää Baltimoreen parhaaseen sesonkiin, on lennot yleensä erittäin paljon kalliimpia. Siksi suosittelemmekin pitämään kesä- ja talvilomat hieman yleisimmän lomasesongin ulkopuolella. Näin voit säästää lentojen hinnoista kymmeniä tai jopa satoja euroja!

Katso myös: