Halvat lennot Roomaan

Halvimmat lennot Roomaan - Mikälainen on Rooma matkakohteena?

Lennot Roomaan hakusessa? Olet oikeassa paikassa! Lentohausta löydät lennot, hotellit ja äkkilähdöt Rooman parhaille paikoille - aina markkinoiden parhaimpaan hintaan. Jos varaat lennot Roomaan, lennät todennäköisesti lentoasemalle, jonka lentokenttäkoodi on ROME.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Roomassa?

Rooma on suosittu matkakohde kaikkina vuodenaikoina (varsinkin lomakausina), josta löydät lukemattomia mahdollisuuksia ajanviettoon. Roomasta löytyy runsaasti erilaisia nähtävyyksiä, joista turistien suosimat nähtävyydet ovat muun muassa

  • Colosseum
  • Pantheon
  • Roman Forum

Onkin suositeltavaa varata tarpeeksi aikaa myös suosittujen nähtävyyksien näkemiseen ja paikallisen kulttuurin kokemiseen. Roomassa on myös kattava valikoima laadukkaita ravintoloita, jos nälkä yllättää.

Missä Rooma sijaitsee?

Rooma sijaitsee Italiassa, joka taas luonnollisesti sijaitsee Euroopassa.

Italian valuutta

Italian käytössä oleva valuutta on Euro.

Lennot Roomaan edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Roomaan?

Miten löydän halvimmat lentoliput Roomaan?

Varaa Rooman lentoliput aikaisemmin

Lento Roomaan tulee yleensä varata jo kuukausia ennen matkaa. Lentojen ja hotellien hinnat muuttuvat kalliimmiksi yleensä kysynnän kasvaessa. Varaamalla liput ajoissa, voit saada edullisimmat lennot Roomaan - vaikka keskellä parasta lomailukautta.

Vaihtolento on yleensä edullisempi

Varatessasi lentolippuja Roomaan, suosittelemme katsomaan myös vaihtolennot, koska ne ovat usein suoria lentoja edullisempia. Useat lentoyhtiöt saattavat tarjota sinulle vaihdollisia lentoja jopa alle puoleen hintaan suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis tutustua Rooman lentojen hintoihin.

Matkusta edullisemmalle lentoasemalle

Monissa matkakohteissa on useampia lentoasemia. Suosittelemme vertailemaan hinnat kaikkiin lentokenttiin, koska pienet ja vähemmän liikennöidyt (halpalentoyhtiöiden suosimat) lentoasemat ovat yleensä edullisempi vaihtoehto!

Loma-ajoilla on väliä

Kun päätät lentää Roomaan keskellä kiireisintä lomasesonkia, on lennot yleensä erittäin paljon tyyriimpiä. Siksi suosittelemmekin pitämään kesä- ja talvilomat pikkaisen yleisimmän lomakauden ulkopuolella. Näin voit säästää lomamatkastasi sievoisen summan!

Katso myös: