Halvat lennot Palmaan

Halvat lennot Palmaan - Millainen on Palma kohteena?

Lennot Palmaan etsinnässä? Olette saapuneet oikeaan paikkaan! Sivuiltamme löydät halvimmat lennot, hotellit ja äkkilähdöt Palman ytimeen - aina markkinoiden halvimpaan hintaan. Jos varaat lennot Palmaan, lennät todennäköisesti lentoasemalle, jonka lentokenttäkoodi on PMI.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Palmassa?

Palma on suosittu matkakohde kaikkina vuodenaikoina (varsinkin lomakausina), josta löydät paljon mahdollisuuksia ajanviettoon. Palmasta löydät lukemattomia nähtävyyksiä ja koettavaa, joista turistien suosimat ovat muun muassa

  • Catedral de Mallorca
  • Castell de Bellver
  • Palma Aquarium

Varaa siis matkallasi runsaasti aikaa myös suosittujen nähtävyyksien näkemiseen ja paikallisen kulttuurin kokemiseen. Palmassa on myös lukemattomia laadukkaita ravintoloita ja kahviloita, jos nälkä iskee.

Missä Palma sijaitsee?

Palma sijaitsee Espanjassa, joka taas luonnollisesti sijaitsee Euroopassa.

Espanjan valuutta

Espanjan käytössä oleva valuutta on Euro.

Lennot Palmaan edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Palmaan?

Miten löydän halvimmat lentoliput Palmaan?

Varaa Palman lentoliput ajoissa

Lento Palmaan kannattaa yleensä varata ajoissa. Lentojen ja hotellien hinnat muuttuvat kalliimmiksi yleensä kysynnän kasvaessa. Varaamalla lentoliput ajoissa, voit saada halvimmat lennot Palmaan - vaikka keskellä parasta lomakautta.

Lento vaihdolla on usein halvempi

Kun lennät Palmaan, kannattaa katsoa myös vaihtolennot, koska ne ovat yleensä edullisempia kuin suorat lennot. Useat lentoyhtiöt saattavat tarjota sinulle vaihtolentoja jopa 50 prosentin alennuksella suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis suunnata Palman lentojen halpoihin hintoihin.

Lennä edullisemmalle lentokentälle

Sadoissa matkakohteissa on useampia lentoasemia. Kannattaa aina vertailla hinnat kaikkiin lentokenttiin, koska pienet ja vähemmän liikennöidyt (usein myös halpalentojen suosimat) lentokentät ovat yleensä halvempi vaihtoehto!

Vuodenajoilla on väliä

Jos päätät lentää Palmaan keskellä kiireisintä loma-aikaa, on lentoliput yleensä erittäin paljon kalliimpia. Sen takia suosittelemmekin, että kannattaa pyrkiä pitämään lomat hieman yleisimmän lomakauden ulkopuolella. Näillä vinkeillä voit säästää lomalentojesi hinnasta satoja euroja!

Katso myös: