Halvat lennot Ahvenanmaan

Lennot Ahvenanmaan - Millainen on Ahvenanmaa kohteena?

Halvat lennot Ahvenanmaan hakusessa? Olette oikeassa paikassa! Lentohausta löytyy nopeasti halvat lennot, hotellit ja äkkilähdöt Ahvenanmaan ytimeen - aina markkinoiden parhaimpaan hintaan. Jos varaat lennot Ahvenanmaan, lennät isolla todennäköisyydellä lentoasemalle, jonka lentokenttäkoodi on MHQ.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Ahvenanmaassa?

Ahvenanmaa on suosittu matkakohde kaikkina vuodenaikoina (varsinkin lomakausina), josta löytyy lukemattomia mahdollisuuksia ajanviettoon. Ahvenanmaasta löydät monia kokemuksia ja nähtävyyksiä, joista suosituimmat ovat muun muassa

  • Åland Maritime Museum
  • Kokar
  • Kastelholm - Open-air Museo

Suosittelemmekin varaamaan runsaasti aikaa myös parhaimpien nähtävyyksien näkemiseen ja paikallisen kulttuurin kokemiseen. Ahvenanmaassa on myös lukemattomia laadukkaita kahviloita, ruokapaikkoja ja ravintoloita, jos nälkä yllättää.

Missä Ahvenanmaa sijaitsee?

Ahvenanmaa sijaitsee Suomessa, joka taas luonnollisesti sijaitsee Euroopassa.

Suomen valuutta

Suomen käytössä oleva valuutta on Euro.

Lennot Ahvenanmaan edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Ahvenanmaan?

Miten löydän halvimmat lentoliput Ahvenanmaan?

Varaa Ahvenanmaan matkasi ajoissa

Ahvenanmaan lento kannattaa aina varata jo kuukausia ennen matkaa. Tämä siksi, että lentojen ja hotellien hinnat nousevat yleensä ajan kuluessa ja kysynnän kasvaessa. Varatessa lentoliput ajoissa, voitte saada edulliset lentoliput Ahvenanmaan - vaikka keskellä parasta lomakuukautta.

Lento vaihdolla on usein halvin vaihtoehto

Varatessasi lentoja Ahvenanmaan, suosittelemme katsomaan myös vaihtolennot, koska ne ovat yleensä edullisempia kuin suorat lennot. Monet maailman lentoyhtiöistä saattavat ehdottaa sinulle vaihtolentoja jopa 50 prosentin alennuksella suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis suunnata Ahvenanmaan lentojen halpoihin hintoihin.

Matkusta edullisemmalle lentokentälle

Useissa kohteissa on useita lentoasemia. Suosittelemme aina vertailemaan hinnat kaikkiin lentoasemiin, koska pienet ja vähemmän liikennöidyt (halpalentoyhtiöiden suosimat) lentokentät ovat yleensä edullisempi vaihtoehto!

Loma-ajoilla on väliä

Kun päätät lentää Ahvenanmaan keskellä kiireisintä lomasesonkia, on lentoliput yleensä paljonkin kalliimpia. Sen takia suosittelemmekin, että kannattaa pitää lomat pikkaisen yleisimmän lomasesongin ulkopuolella. Tällä vinkillä voit säästää lomamatkastasi kymmeniä tai jopa satoja euroja!

Katso myös: