Halvat hotellit Pattayassa

Pattaya - Thaimaan loistava lomakohde

Pattaya on hieno kohde monipuolisten maamerkkien ja omannäköisen kulttuurinsa ansiosta. Pattayan tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat mm. The Sanctuary Of Truth (Prasat Sut Ja-Tum), Cartoon Network Amazone ja Ramayana Water Park. Pattaya tarjoaa myös lämminhenkisiä ravintoloita, joissa voi taltuttaa isommankin nälän. Koska Pattaya sijaitsee Thaimaassa, on valuuttana Thaimaan baht.

Missä Pattaya sijaitsee?

Pattaya sijaitsee Thaimaassa, joka taas sijaitsee Aasiassa. Saat hyvän käsityksen Pattayan sijainnista allaolevaa karttaa hyödyntäen.

Neljä tapaa löytää halvin hotelli Pattayasta

Kun hakee halpoja hotelleja mistäpäin maailmaa tahansa - vaikkapa juuri Pattayasta - tulee huomioida seuraavia asioita, joiden avulla voi saada hotellit entistä edukkaampaan hintaan.

   Vertaa hotellien hinnat! Muun muassa Kuumat.com tarjoaa hotellien hintavertailua. Meidän kauttamme voit saada saman hotellin jopa 78% halvemmalla, kuin esimerkiksi suoraan varaussivustolta tai majoituspaikan omilta sivuilta. Tämä johtuu mm. siitä, että meidän hotellivertailu vertaa hotellit ja majoitusvaihtoehdot muita laajemmin - ja ottaa huomioon myös hinnoitteluvirheet, joita hotellit tekevät aika ajoin.
   Varaa hotellit ajoissa. Mitä enemmän ajoissa varaat hotellin tai majoituspaikan Pattayasta, sitä edullisempaan hintaan sen usein saat. Syynä tähän on usein hotelliketjujen ja majoituspaikkojen käyttämä dynaaminen hinnoittelu, joka asettaa hintoja automaattisesti kysynnän mukaan. Kun varaat hotellin ajoissa, ei ole kysyntä vielä ehtinyt kasvaa.
   Matkusta korkean sesongin ulkopuolella. Jos mahdollista, kannattaa matkustaa kiireisimpien lomasesonkien ulkopuolella. Lähes jokaisella hotellilla tai majoituspaikalla on omat hintansa korkealle ja matalalle sesongille.
   Hyödynnä hotellien alennuskoodit. Useat hotellit ja varaussivustot tarjoavat myös alennuskoodeja, joita hyödyntämällä voi saada alennusta alennuksen päälle. Myös Kuumat.com tarjoaa ajoittain alennuskuponkeja!

  Vertaile hotellien hinnat Pattayassa heti

  Suomalainen Kuumat.com hotellivertailu auttaa löytämään Pattayan edullisimmat hotellit yhdellä kätevällä haulla. Vertaamme kaikki palveluntarjoajat eli Hotels.com, Booking.com, Agoda.com ja niin edelleen. Kuumat.comin avulla saat siis aina parhaan mahdollisen hinnan. Kun vertaat Pattayan hotellit, voit tutustua kaikkiin tarjouksiin, lukea majoituspaikkojen arviot ja ominaisuudet, sekä tehdä varauksen nopeasti ja helposti. Klikkaa itsesi siis hotellihakuun ja etsi parhaat tarjoukset heti!