Halvat lennot Napoliin

Lennot Napoliin - Mikälainen Napoli on matkakohteena?

Edulliset lennot Napoliin työn alla? Saavuitte oikeaan paikkaan! Matkahakukoneestamme etsit helposti lennot, hotellit ja äkkilähdöt Napolin parhaille paikoille - aina markkinoiden halvimpaan hintaan. Jos lennät Napoliin, lennät isolla todennäköisyydellä lentokentälle, jonka lentokenttäkoodi on NAP.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Napolissa?

Napoli on ympäri vuoden suosittu matkakohde (varsinkin lomakausina), josta löydätte lukemattomia mahdollisuuksia ajanviettoon. Napoli tarjoaa lukemattomia eri nähtävyyksiä ja koettavaa, joista turistien suosimat nähtävyydet ovat esim.

  • Galleria Borbonica
  • Underground Naples
  • Catacombe di San Gennaro

Varaa siis matkallasi paljon aikaa myös suosituimpien nähtävyyksien tarkastelemiseen ja Napolin kulttuurin kokemiseen. Napolissa on myös useita laadukkaita ravintoloita ja ruokapaikkoja, kun nälkä iskee.

Missä Napoli sijaitsee?

Napoli sijaitsee Italiassa, joka taas luonnollisesti sijaitsee Euroopassa.

Italian valuutta

Italian käytössä oleva valuutta on Euro.

Lennot Napoliin edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Napoliin?

Miten löydän halvimmat lentoliput Napoliin?

Varaa Napolin lentoliput ajoissa

Lento Napoliin kannattaa yleensä varata jo kuukausia ennen matkustusajankohtaa. Kaikkien lentojen hinnat muuttuvat kalliimmiksi yleensä ajan kuluessa ja kysynnän kasvaessa. Varatessa lentoliput ajoissa, voitte saada edullisimmat lennot Napoliin - jopa keskellä parasta lomakautta.

Lento vaihdolla on usein edullisin vaihtoehto

Jos olet varaamassa lentoja Napoliin, suosittelemme katsomaan myös vaihtolennot, koska ne ovat usein edullisempia kuin suorat lennot. Monet maailman lentoyhtiöistä saattavat ehdottaa sinulle vaihtolentoja jopa alle puoleen hintaan suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis suunnata Napolin lentojen hintoihin.

Matkusta halvemmalle lentoasemalle

Sadoissa kohteissa on useampia lentoasemia. Suosittelemme aina vertailemaan lentojen hinnat kaikille lentoasemille, koska pienet ja vähemmän liikennöidyt (usein myös halpalentojen suosimat) lentokentät ovat usein halvempi vaihtoehto!

Loma-ajoilla on väliä

Jos lennät Napoliin keskellä kiireisintä loma-aikaa, on lentoliput yleensä paljonkin kalliimpia. Siksi suosittelemmekin pitämään kesä- ja talvilomat pikkaisen yleisimmän lomasesongin ulkopuolella. Näillä vinkeillä voit säästää lentojen hinnoista kymmeniä tai jopa satoja euroja!

Katso myös: