Halvat lennot Tokioon

Halvimmat lennot Tokioon - Millainen Tokio on kohteena?

Halvat lennot Tokioon etsinnässä? Olette saapuneet oikeaan paikkaan! Kuumat.comista löytyy nopeasti edulliset lennot, hotellit ja äkkilähdöt Tokion parhaille paikoille - aina markkinoiden halvimpaan hintaan. Kun lennät Tokioon, lennät suurimmalla todennäköisyydellä lentokentälle, jonka IATA-koodi on TYOA.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Tokiossa?

Tokio on suosittu matkakohde kaikkina vuodenaikoina (varsinkin lomakausina), josta löydät lukemattomia mahdollisuuksia ajanviettoon. Tokiosta löytyy runsaasti nähtävyyksiä, joista turistien suosimat ovat esimerkiksi

  • Shinjuku Gyoen National Garden
  • Meiji Jingu Shrine
  • Asakusa

Kannattaakin varata paljon aikaa myös suosituimpien nähtävyyksien tarkastelemiseen ja Tokion kulttuurin kokemiseen. Tokiossa on myös laaja valikoima laadukkaita kahviloita, ravintoloita ja ruokapaikkoja, jos nälkä yllättää.

Missä Tokio sijaitsee?

Tokio sijaitsee Japanissa, joka taas luonnollisesti sijaitsee Aasiassa.

Japanin valuutta

Japanin käytössä oleva valuutta on Japanin jeni.

Lennot Tokioon edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Tokioon?

Miten löydän halvimmat lentoliput Tokioon?

Varaa Tokion lennot aikaisemmin

Lento Tokioon tulee yleensä varata jo kuukausia ennen matkustusajankohtaa. Tämä siksi, että lentojen ja hotellien hinnat nousevat yleensä kysynnän kasvaessa. Varatessa lennot hyvissä ajoin, voit saada edulliset lentoliput Tokioon - vaikka keskellä parasta lomakautta.

Lento vaihdolla on usein halvempi

Varatessasi lentoja Tokioon, kannattaa katsoa myös vaihdolliset lennot, koska ne ovat yleensä suoria lentoja halvempia. Monet maailman lentoyhtiöistä saattavat tarjota sinulle vaihdollisia lentoja jopa 50 prosentin alennuksella suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis suunnata Tokion lentojen hintoihin.

Lennä halvemmalle lentoasemalle

Useissa kaupungeissa on useampia lentoasemia. Kannattaa aina vertailla hinnat kaikille lentoasemille, koska pienemmät (usein myös halpalentojen suosimat) lentokentät ovat yleensä halvempi vaihtoehto!

Sesongilla on väliä

Jos lennät Tokioon keskellä kiireisintä sesonkia, on lennot yleensä paljonkin kalliimpia. Siksi suosittelemmekin pitämään lomat pikkaisen yleisimmän lomasesongin ulkopuolella. Tällä vinkillä voit säästää lentolippujen hinnoista satoja euroja!

Katso myös: