Halvat lennot Ottawaan

Lennot Ottawaan - Mikälainen on Ottawa kohteena?

Edulliset lennot Ottawaan työn alla? Olet oikeassa paikassa! Lentohausta löydät nopeasti edulliset lennot, hotellit ja äkkilähdöt Ottawan parhaille paikoille - aina markkinoiden edullisimpaan hintaan. Lentäessäsi Ottawaan, lennät isolla todennäköisyydellä lentokentälle, jonka IATA-koodi on ZIF.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Ottawassa?

Ottawa on suosittu matkakohde kaikkina vuodenaikoina (varsinkin lomakausina), josta löytyy paljon ajanviettomahdollisuuksia. Ottawa tarjoaa lukemattomia nähtävyyksiä, joista suosituimmat nähtävyydet ovat muun muassa

  • Canadian War Museum
  • Parliament Hill and Buildings
  • Rideau Canal

Varaa siis tarpeeksi aikaa myös suosituimpien nähtävyyksien tarkastelemiseen ja Ottawan kulttuurin kokemiseen. Ottawassa on myös useita laadukkaita kahviloita, ravintoloita ja ruokapaikkoja, kun nälkä yllättää.

Missä Ottawa sijaitsee?

Ottawa sijaitsee Kanadassa, joka taas luonnollisesti sijaitsee Pohjois-Amerikassa.

Kanadan valuutta

Kanadan käytössä oleva valuutta on Kanadan dollari.

Lennot Ottawaan edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Ottawaan?

Miten löydän halvimmat lentoliput Ottawaan?

Varaa Ottawan lennot aikaisemmin

Ottawan lento kannattaa yleensä varata jo kuukausia ennen matkaa. Tämä siksi, että lentojen hinnat nousevat yleensä kysynnän kasvaessa. Varaamalla lentoliput ajoissa, voitte saada halvimmat lennot Ottawaan - vaikka keskellä parasta lomailukautta.

Lento vaihdolla on usein halvempi

Varatessasi lentolippuja Ottawaan, suosittelemme katsomaan myös vaihdolliset lennot, koska ne ovat yleensä suoria lentoja halvempia. Monet maailman lentoyhtiöistä saattavat ehdottaa sinulle vaihdollisia lentoja jopa 50 prosentin alennuksella suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis tutustua Ottawan lentojen hintavertailuun.

Lennä edullisemmalle lentokentälle

Sadoissa kohteissa on useampia lentoasemia. Suosittelemme aina vertailemaan lentojen hinnat kaikkiin lentoasemiin, koska pienemmät (halpalentoyhtiöiden suosimat) lentokentät ovat usein kaikista edullisin vaihtoehto!

Loma-ajoilla on väliä

Kun päätät lentää Ottawaan parhaaseen lomasesonkiin, on lentoliput yleensä paljonkin tyyriimpiä. Sen takia suosittelemmekin, että kannattaa pyrkiä pitämään kesä- ja talvilomat pikkaisen yleisimmän lomakauden ulkopuolella. Tällä vinkillä voit säästää lomalentojesi hinnasta kymmeniä tai jopa satoja euroja!

Katso myös: