Halvat lennot Galapagossaarille

Edullisimmat lennot Galapagossaarille - Millainen on Galapagossaaret matkakohteena?

Edulliset lennot Galapagossaarille etsinnässä? Olette oikeassa paikassa! Kuumat.comista löydät nopeasti halvat lennot, hotellit ja äkkilähdöt Galapagossaarten parhaille alueilla - aina markkinoiden edullisimpaan hintaan. Jos lennät Galapagossaarille, lennät todennäköisesti lentoasemalle, jonka lentokenttäkoodi on UIO.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Galapagossaarilla?

Galapagossaaret on ympäri vuoden suosittu matkakohde (varsinkin lomakausina), josta löydätte paljon mahdollisuuksia ajanviettoon. Galapagossaarilta löydät runsaasti eri nähtävyyksiä, joista yleisön suosimat ovat esimerkiksi

  • Museo Templo del Sol Pintor Ortega Maila
  • Parque Historico Guayaquil
  • El Cajas National Park

Kannattaakin varata runsaasti aikaa myös suosittujen nähtävyyksien tarkastelemiseen ja paikallisen kulttuurin kokemiseen. Galapagossaarilla on myös paljon laadukkaita kahviloita ja ravintoloita, kun nälkä iskee.

Missä Galapagossaaret sijaitsee?

Galapagossaaret sijaitsee Ecuadorissa, joka taas luonnollisesti sijaitsee Etelä-Amerikassa.

Ecuadorin valuutta

Ecuadorin käytössä oleva valuutta on Yhdysvaltain dollari.

Lennot Galapagossaarille edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Galapagossaarille?

Miten löydän halvimmat lentoliput Galapagossaarille?

Varaa Galapagossaarten lentoliput ajoissa

Lento Galapagossaarille kannattaa aina varata jo kuukausia ennen matkustusajankohtaa. Kaikkien lentojen hinnat nousevat yleensä kysynnän kasvaessa. Varatessa lennot ajoissa, voit saada halvimmat lentoliput Galapagossaarille - vaikka keskellä parasta lomailukautta.

Vaihtolento on yleensä halvempi

Varatessasi lentoja Galapagossaarille, kannattaa katsoa myös vaihtolennot, koska ne ovat yleensä suoria lentoja halvempia. Useat lentoyhtiöt saattavat ehdottaa sinulle vaihdollisia lentoja jopa puoleen hintaan suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis tutustua Galapagossaarten lentojen hintoihin.

Matkusta halvemmalle lentoasemalle

Useissa kaupungeissa on useita lentokenttiä. Kannattaa aina katsoa lentojen hinnat kaikkiin lentokenttiin, koska pienet ja vähemmän liikennöidyt (halpalentoyhtiöiden suosimat) lentokentät ovat usein halvempi vaihtoehto!

Loma-ajoilla on väliä

Kun päätät lentää Galapagossaarille parhaaseen sesonkiin, on lennot yleensä erittäin paljon tyyriimpiä. Sen takia suosittelemmekin, että kannattaa pitää lomat hieman yleisimmän lomakauden ulkopuolella. Näin voit säästää lentolippujen hinnoista satoja euroja!

Katso myös: