Autovuokraamot Bangkokissa

Bangkokin autovuokraamot

Kun olet varaamassa hyvää vuokra-autoa Bangkokissa, olet oikeassa paikassa. Kuumat.com vertailee puolestasi kymmenet vuokra-autot jopa vuokraamon omia listahintojakin halvemmilla hinnoilla maailman parhailta autovuokraamoilta Bangkokissa. Vuokra-autojen hakukone on tehty yhteistyössä vuokra-autojen hintavertailun markkinajohtajan, DiscoverCarsin kanssa, jotta voit olla huoletta – kilpailukykyisimmät vuokra-autot löytyy meiltä.

Miten autohaku toimii?

Valitse maa, kaupunki ja noutopiste sekä päivämäärä, niin saat ehdotuksia edullisimmista Bangkokin vuokra-autoista. Kannattaa kokeilla heti, koska hinnat nousee yleensä mitä lähemmäs vuokrauspäivää menemme.

Bangkok lyhyesti – Suosittuja nähtävyyksiä Bangkokissa

Bangkok on viihtyisä ja uniikki matkakohde. Kun vuokraat auton Bangkokissa, kannattaa myös ajella seuraaville nähtävyyksille:

  1. Temple of the Reclining Buddha (Wat Pho)
  2. Temple of Dawn (Wat Arun)
  3. Chatuchak Weekend Market

Miten saan halvimman vuokra-auton?

Vuokra-auton saa yleensä halvalla, jos auton varaa hyvissä ajoin. Jos on lomasesonki, alkaa autojen hinnat nousta radikaalisti mitä myöhemmin vuokra-auton varaa. Edullisimman auton varaat siis hyvissä ajoin! Joskus saattaa autovuokraamoilla olla myös tarjouksia, jolloin voit saada auton erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Kannattaa siis heti kokeilla autohakua niille valitsemallesi päiville, että saat parhaan hinnan.