Halvat lennot Madeiraan

Halvat lennot Madeiraan - Millainen Madeira on kohteena?

Lennot Madeiraan työn alla? Saavuitte oikeaan paikkaan! Sivuiltamme löytyy nopeasti edullisimmat lennot, hotellit ja äkkilähdöt Madeiran ytimeen - aina markkinoiden parhaimpaan hintaan. Lentäessäsi Madeiraan, lennät todennäköisesti lentoasemalle, jonka IATA-koodi on FNC.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Madeirassa?

Madeira on suosittu matkakohde (varsinkin lomakausina), josta löytyy paljon ajanviettomahdollisuuksia. Madeirasta löytyy runsaasti eri nähtävyyksiä ja koettavaa, joista yleisön suosimat ovat mm.

  • Pico do Arieiro
  • 25 Fontes and Cascada da Risco
  • Faja dos Padres

Suosittelemmekin varaamaan tarpeeksi aikaa myös suosituimpien nähtävyyksien tarkastelemiseen ja paikallisen kulttuurin kokemiseen. Madeirassa on myös runsaasti laadukkaita ravintoloita ja kahviloita, kun nälkä yllättää.

Missä Madeira sijaitsee?

Madeira sijaitsee Portugalissa, joka taas luonnollisesti sijaitsee Euroopassa.

Portugalin valuutta

Portugalin käytössä oleva valuutta on Euro.

Lennot Madeiraan edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Madeiraan?

Miten löydän halvimmat lentoliput Madeiraan?

Varaa Madeiran lennot ajoissa

Madeiran lento tulee yleensä varata hyvissä ajoin. Lentojen hinnat nousevat yleensä kysynnän kasvaessa. Varatessa liput ajoissa, voitte saada halvimmat lennot Madeiraan - vaikka keskellä parasta lomakuukautta.

Vaihtolento on usein halvempi

Jos olet varaamassa lentoja Madeiraan, kannattaa katsoa myös vaihdolliset lennot, koska ne ovat yleensä edullisempia kuin suorat lennot. Useat lentoyhtiöt saattavat tarjota sinulle vaihtolentoja jopa puoleen hintaan suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis tutustua Madeiran lentojen hintoihin.

Lennä halvemmalle lentokentälle

Useissa kaupungeissa on useampia lentokenttiä. Kannattaa aina tarkistaa lentotarjoukset kaikille lentokentille, koska pienet ja vähemmän liikennöidyt (halpalentoyhtiöiden suosimat) lentoasemat ovat yleensä kaikista halvin vaihtoehto!

Loma-ajoilla on väliä

Jos päätät lentää Madeiraan parhaaseen sesonkiin, on lentoliput yleensä erittäin paljon kalliimpia. Sen takia suosittelemmekin, että kannattaa pitää kesä- ja talvilomat pikkaisen yleisimmän lomakauden ulkopuolella. Näillä vinkeillä voit säästää lentolippujen hinnoista satoja euroja!

Katso myös: