Halvat lennot Funchaliin

Halvat lennot Funchaliin - Millainen on Funchal kohteena?

Halvat lennot Funchaliin työn alla? Saavuitte oikeaan paikkaan! Matkahausta löytyy halvimmat lennot, hotellit ja äkkilähdöt Funchalin ytimeen - aina markkinoiden parhaimpaan hintaan. Jos lennät Funchaliin, lennät isolla todennäköisyydellä lentoasemalle, jonka IATA-koodi on FNC.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Funchalissa?

Funchal on suosittu matkakohde (varsinkin lomakausina), josta löydät lukemattomia ajanviettomahdollisuuksia. Funchal tarjoaa useita kokemuksia ja nähtävyyksiä, joista ison yleisön suosimat nähtävyydet ovat mm.

  • Pico do Arieiro
  • Monte Palace Madeira
  • Telefericos da Madeira

Onkin suositeltavaa varata tarpeeksi aikaa myös suosittujen nähtävyyksien näkemiseen ja paikallisen kulttuurin kokemiseen. Funchalissa on myös lukemattomia laadukkaita ruokapaikkoja, kahviloita ja ravintoloita, kun nälkä iskee.

Missä Funchal sijaitsee?

Funchal sijaitsee Portugalissa, joka taas luonnollisesti sijaitsee Euroopassa.

Portugalin valuutta

Portugalin käytössä oleva valuutta on Euro.

Lennot Funchaliin edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Funchaliin?

Miten löydän halvimmat lentoliput Funchaliin?

Varaa lentoliput Funchaliin hyvissä ajoin

Funchalin lento kannattaa aina varata ajoissa. Tämä siksi, että lentojen ja hotellien hinnat muuttuvat kalliimmiksi yleensä ajan kuluessa ja kysynnän kasvaessa. Varatessa liput ajoissa, voit saada halvat lentoliput Funchaliin - vaikka keskellä parasta lomakautta.

Vaihtolento on usein edullisin vaihtoehto

Lentäessäsi Funchaliin, kannattaa katsoa myös vaihdolliset lennot, koska ne ovat yleensä halvempia kuin suorat lennot. Useat lentoyhtiöt saattavat tarjota sinulle vaihtolentoja jopa 50 prosentin alennuksella suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis suunnata Funchalin lentojen hintavertailuun.

Lennä edullisemmalle lentoasemalle

Monissa matkakohteissa on useampia lentokenttiä. Kannattaa aina katsoa lentotarjoukset kaikille lentoasemille, koska pienet ja vähemmän liikennöidyt (halpalentoyhtiöiden suosimat) lentoasemat ovat usein edullisempi vaihtoehto!

Vuodenajoilla on väliä

Kun lennät Funchaliin keskellä kiireisintä lomasesonkia, on lennot yleensä paljonkin kalliimpia. Sen takia suosittelemmekin, että kannattaa pitää kesä- ja talvilomat pikkaisen yleisimmän lomakauden ulkopuolella. Näin voit säästää lentojen hinnoista sievoisen summan!

Katso myös: