Halvat lennot Korfuun

Lennot Korfuun - Millainen on Korfu kohteena?

Edulliset lennot Korfuun etsinnässä? Olette saapuneet oikeaan paikkaan! Matkahakukoneestamme löydät halvimmat lennot, hotellit ja äkkilähdöt Korfun parhaille paikoille - aina markkinoiden halvimpaan hintaan. Jos varaat lennot Korfuun, lennät suurimmalla todennäköisyydellä lentoasemalle, jonka lentokenttäkoodi on CFU.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Korfulla?

Korfu on suosittu matkakohde (varsinkin lomakausina), josta löydät paljon mahdollisuuksia ajanviettoon. Korfu tarjoaa runsaasti eri kokemuksia ja nähtävyyksiä, joista turistien suosimat nähtävyydet ovat esimerkiksi

  • Paleokastritsa Monastery
  • Angelokastro
  • Corfu Old Town

Onkin suositeltavaa varata tarpeeksi aikaa myös suosittujen nähtävyyksien näkemiseen ja paikallisen kulttuurin kokemiseen. Korfulla on myös lukemattomia laadukkaita ravintoloita, kun nälkä iskee.

Missä Korfu sijaitsee?

Korfu sijaitsee Kreikassa, joka taas luonnollisesti sijaitsee Euroopassa.

Kreikan valuutta

Kreikan käytössä oleva valuutta on Euro.

Lennot Korfuun edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Korfuun?

Miten löydän halvimmat lentoliput Korfuun?

Varaa lennot Korfuun ajoissa

Lento Korfuun tulee aina varata jo kuukausia ennen matkustusajankohtaa. Kaikkien lentojen hinnat nousevat yleensä kysynnän kasvaessa. Varatessa lennot hyvissä ajoin, voit saada edullisimmat lentoliput Korfuun - vaikka keskellä parasta lomailukautta.

Vaihtolento on usein edullisempi

Lentäessäsi Korfuun, suosittelemme katsomaan myös vaihtolennot, koska ne ovat yleensä suoria lentoja edullisempia. Useat lentoyhtiöt saattavat ehdottaa sinulle vaihtolentoja jopa 50 prosentin alennuksella suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis suunnata Korfun lentojen hintoihin.

Matkusta halvemmalle lentoasemalle

Useissa kaupungeissa on useita lentokenttiä. Kannattaa aina tarkistaa lentotarjoukset kaikkiin lentoasemiin, koska pienet ja vähemmän liikennöidyt lentoasemat ovat yleensä halvempi vaihtoehto!

Vuodenajoilla on väliä

Jos päätät lentää Korfuun parhaaseen loma-aikaan, on lentoliput yleensä paljonkin kalliimpia. Sen takia suosittelemmekin, että kannattaa pyrkiä pitämään lomat hieman yleisimmän lomakauden ulkopuolella. Tällä vinkillä voit säästää lentojen hinnoista sievoisen summan!

Katso myös: