Halvat lennot Ateenaan

Edulliset lennot Ateenaan - Millainen Ateena on matkakohteena?

Edullisimmat lennot Ateenaan työn alla? Saavuitte oikeaan paikkaan! Sivuiltamme löytyy nopeasti edulliset lennot, hotellit ja äkkilähdöt Ateenan ytimeen - aina markkinoiden edullisimpaan hintaan. Jos lennät Ateenaan, lennät suurimmalla todennäköisyydellä lentoasemalle, jonka IATA-koodi on ATH.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Ateenassa?

Ateena on suosittu matkakohde kaikkina vuodenaikoina (varsinkin lomakausina), josta löydätte paljon mahdollisuuksia ajanviettoon. Ateenasta löytyy runsaasti eri nähtävyyksiä ja koettavaa, joista turistien suosimat nähtävyydet ovat esim.

  • Acropolis
  • Acropolis Museum
  • National Archaeological Museum

Varaa siis matkallasi runsaasti aikaa myös suosittujen nähtävyyksien näkemiseen ja Ateenan kulttuurin kokemiseen. Ateenassa on myös runsaasti laadukkaita ruokapaikkoja, kahviloita ja ravintoloita, jos nälkä yllättää.

Missä Ateena sijaitsee?

Ateena sijaitsee Kreikassa, joka taas luonnollisesti sijaitsee Euroopassa.

Kreikan valuutta

Kreikan käytössä oleva valuutta on Euro.

Lennot Ateenaan edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Ateenaan?

Miten löydän halvimmat lentoliput Ateenaan?

Varaa liput Ateenaan aikaisemmin

Ateenan lento tulee yleensä varata jo kuukausia ennen matkaa. Lentojen hinnat muuttuvat kalliimmiksi yleensä kysynnän kasvaessa. Varatessa lentoliput ajoissa, voitte saada halvat lentoliput Ateenaan - jopa keskellä parasta lomakautta.

Vaihtolento on yleensä halvin vaihtoehto

Jos olet varaamassa lentoja Ateenaan, suosittelemme katsomaan myös vaihdolliset lennot, koska ne ovat usein suoria lentoja halvempia. Useat lentoyhtiöt saattavat tarjota sinulle vaihtolentoja jopa alle puoleen hintaan suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis tutustua Ateenan lentojen hintavertailuun.

Lennä halvemmalle lentoasemalle

Useissa matkakohteissa on useita lentoasemia. Suosittelemme katsomaan lentotarjoukset kaikkiin lentokenttiin, koska pienet ja vähemmän liikennöidyt (halpalentoyhtiöiden suosimat) lentokentät ovat usein kaikista halvin vaihtoehto!

Vuodenajoilla on väliä

Jos lennät Ateenaan parhaaseen sesonkiin, on lennot yleensä erittäin paljon kalliimpia. Siksi suosittelemmekin pitämään kesä- ja talvilomat pikkaisen yleisimmän lomasesongin ulkopuolella. Näillä vinkeillä voit säästää lentojen hinnoista sievoisen summan!

Katso myös: