Halvat lennot Abu Dhabiin

Halvat lennot Abu Dhabiin - Mikälainen Abu Dhabi on kohteena?

Edullisimmat lennot Abu Dhabiin etsinnässä? Olet oikeassa paikassa! Sivuiltamme löytyy lennot, hotellit ja äkkilähdöt Abu Dhabin sykkeeseen - aina markkinoiden kustannustehokkaimpaan hintaan. Jos varaat lennot Abu Dhabiin, lennät todennäköisesti lentoasemalle, jonka IATA-koodi on AUH.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Abu Dhabissa?

Abu Dhabi on ympäri vuoden suosittu matkakohde (varsinkin lomakausina), josta löytyy paljon mahdollisuuksia ajanviettoon. Abu Dhabista löytyy runsaasti nähtävyyksiä, joista ison yleisön suosimat nähtävyydet ovat esim.

  • Sheikh Zayed Grand Mosque Center
  • Louvre Abu Dhabi
  • Yas Waterworld Abu Dhabi

Varaa siis matkallasi paljon aikaa myös suosittujen nähtävyyksien näkemiseen ja Abu Dhabin kulttuurin kokemiseen. Abu Dhabissa on myös runsas valikoima laadukkaita kahviloita, ruokapaikkoja ja ravintoloita, jos nälkä iskee.

Missä Abu Dhabi sijaitsee?

Abu Dhabi sijaitsee Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, joka taas luonnollisesti sijaitsee Aasiassa.

Yhdistyneiden arabiemiirikuntien valuutta

Yhdistyneiden arabiemiirikuntien käytössä oleva valuutta on Yhdistyneiden arabiemiirikuntien dirhami.

Lennot Abu Dhabiin edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Abu Dhabiin?

Miten löydän halvimmat lentoliput Abu Dhabiin?

Varaa liput Abu Dhabiin ajoissa

Lento Abu Dhabiin kannattaa yleensä varata hyvissä ajoin. Kaikkien lentojen hinnat nousevat yleensä kysynnän kasvaessa. Varatessa lennot ajoissa, voit saada edullisimmat lentoliput Abu Dhabiin - vaikka keskellä parasta lomailukautta.

Vaihtolento on usein edullisin vaihtoehto

Jos olet ostamassa lentoja Abu Dhabiin, suosittelemme katsomaan myös vaihdolliset lennot, koska ne ovat usein edullisempia kuin suorat lennot. Useat lentoyhtiöt saattavat ehdottaa sinulle vaihtolentoja jopa alle puoleen hintaan suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis tutustua Abu Dhabin lentojen hintoihin.

Lennä halvemmalle lentoasemalle

Monissa kaupungeissa on useita lentokenttiä. Suosittelemme katsomaan hinnat kaikkiin lentoasemiin, koska pienet ja vähemmän liikennöidyt (usein myös halpalentojen suosimat) lentoasemat ovat usein edullisempi vaihtoehto!

Loma-ajoilla on väliä

Jos lennät Abu Dhabiin parhaaseen loma-aikaan, on lentoliput yleensä erittäin paljon tyyriimpiä. Siksi kannattaakin pyrkiä pitämään kesä- ja talvilomat hieman yleisimmän lomakauden ulkopuolella. Näillä vinkeillä voit säästää lomamatkastasi satoja euroja!

Katso myös: