Halvat lennot Pekingiin

Halvat lennot Pekingiin - Millainen Peking on kohteena?

Halvat lennot Pekingiin hakusessa? Olette oikeassa paikassa! Lentohausta löytyy lennot, hotellit ja äkkilähdöt Pekingin ytimeen - aina markkinoiden edullisimpaan hintaan. Kun varaat lennot Pekingiin, lennät todennäköisesti lentokentälle, jonka IATA-koodi on BJSA.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Pekingissa?

Peking on ympäri vuoden suosittu matkakohde (varsinkin lomakausina), josta löytyy paljon mahdollisuuksia ajanviettoon. Pekingista löydät lukemattomia eri nähtävyyksiä, joista yleisön suosimat ovat mm.

  • Mutianyu Great Wall
  • Forbidden City-The Palace Museum
  • Summer Palace (Yiheyuan)

Suosittelemmekin varaamaan runsaasti aikaa myös suosituimpien nähtävyyksien tarkastelemiseen ja Pekingin kulttuurin kokemiseen. Pekingissa on myös runsas valikoima laadukkaita kahviloita, ruokapaikkoja ja ravintoloita, kun nälkä iskee.

Missä Peking sijaitsee?

Peking sijaitsee Kiinassa, joka taas luonnollisesti sijaitsee Aasiassa.

Kiinan valuutta

Kiinan käytössä oleva valuutta on Kiinan juan.

Lennot Pekingiin edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Pekingiin?

Miten löydän halvimmat lentoliput Pekingiin?

Varaa Pekingin lennot ajoissa

Pekingin lento kannattaa yleensä varata jo kuukausia ennen matkaa. Kaikkien lentojen hinnat muuttuvat kalliimmiksi yleensä ajan kuluessa ja kysynnän kasvaessa. Varatessa lennot hyvissä ajoin, voit saada edulliset lennot Pekingiin - jopa keskellä parasta lomakautta.

Vaihtolento on yleensä edullisin vaihtoehto

Varatessasi lentoja Pekingiin, kannattaa katsoa myös vaihdolliset lennot, koska ne ovat yleensä suoria lentoja halvempia. Monet maailman lentoyhtiöistä saattavat ehdottaa sinulle vaihdollisia lentoja jopa alle puoleen hintaan suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis tutustua Pekingin lentojen hintoihin.

Lennä edullisemmalle lentoasemalle

Monissa matkakohteissa on useita lentoasemia. Kannattaa aina katsoa lentotarjoukset kaikkiin lentoasemiin, koska pienemmät lentoasemat ovat yleensä kaikista edullisin vaihtoehto!

Sesongilla on väliä

Jos päätät lentää Pekingiin parhaaseen loma-aikaan, on lennot yleensä paljonkin tyyriimpiä. Sen takia suosittelemmekin, että kannattaa pitää kesä- ja talvilomat pikkaisen yleisimmän lomakauden ulkopuolella. Tällä vinkillä voit säästää lentolippujen hinnoista satoja euroja!

Katso myös: