Halvat lennot Moskovaan

Edullisimmat lennot Moskovaan - Millainen on Moskova matkakohteena?

Edulliset lennot Moskovaan hakusessa? Saavuitte oikeaan paikkaan! Matkahakukoneestamme löydät lennot, hotellit ja äkkilähdöt Moskovan parhaille paikoille - aina markkinoiden edullisimpaan hintaan. Kun lennät Moskovaan, lennät isolla todennäköisyydellä lentokentälle, jonka lentokenttäkoodi on SVO.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Moskovassa?

Moskova on ympäri vuoden suosittu matkakohde (varsinkin lomakausina), josta löytyy lukemattomia mahdollisuuksia ajanviettoon. Moskovasta löytyy runsaasti erilaisia nähtävyyksiä, joista ison yleisön suosimat nähtävyydet ovat muun muassa

  • St. Basil's Cathedral
  • State Tretyakov Gallery
  • Moskovskiy Metropoliten

Varaa siis tarpeeksi aikaa myös parhaimpien nähtävyyksien näkemiseen ja paikallisen kulttuurin kokemiseen. Moskovassa on myös laaja valikoima laadukkaita ravintoloita ja kahviloita, kun nälkä yllättää.

Missä Moskova sijaitsee?

Moskova sijaitsee Venäjällä, joka taas luonnollisesti sijaitsee Euroopassa.

Venäjän valuutta

Venäjän käytössä oleva valuutta on Venäjän rupla.

Lennot Moskovaan edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Moskovaan?

Miten löydän halvimmat lentoliput Moskovaan?

Varaa lennot Moskovaan ajoissa

Moskovan lento kannattaa yleensä varata ajoissa. Kaikkien lentojen hinnat nousevat yleensä ajan kuluessa ja kysynnän kasvaessa. Varaamalla lentoliput hyvissä ajoin, voit saada edullisimmat lennot Moskovaan - jopa keskellä parasta lomailukautta.

Lento vaihdolla on yleensä edullisempi

Varatessasi lentolippuja Moskovaan, kannattaa katsoa myös vaihdolliset lennot, koska ne ovat yleensä edullisempia kuin suorat lennot. Useat lentoyhtiöt saattavat ehdottaa sinulle vaihdollisia lentoja jopa puoleen hintaan suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis suunnata Moskovan lentojen hintoihin.

Lennä halvemmalle lentokentälle

Useissa kohteissa on useampia lentokenttiä. Kannattaa aina katsoa lentohinnat kaikille lentokentille, koska pienet ja vähemmän liikennöidyt lentoasemat ovat yleensä kaikista halvin vaihtoehto!

Loma-ajoilla on väliä

Kun lennät Moskovaan keskellä kiireisintä sesonkia, on lentoliput yleensä erittäin paljon tyyriimpiä. Siksi kannattaakin pyrkiä pitämään kesä- ja talvilomat pikkaisen yleisimmän lomakauden ulkopuolella. Tällä vinkillä voit säästää lomalentojesi hinnasta kymmeniä tai jopa satoja euroja!

Katso myös: