Halvat lennot Phuketiin

Lennot Phuketiin - Mikälainen on Phuket kohteena?

Edullisimmat lennot Phuketiin etsinnässä? Olette oikeassa paikassa! Lentohausta löytyy nopeasti edulliset lennot, hotellit ja äkkilähdöt Phuketin sykkeeseen - aina markkinoiden edullisimpaan hintaan. Jos varaat lennot Phuketiin, lennät suurimmalla todennäköisyydellä lentoasemalle, jonka lentokenttäkoodi on HKT.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Phuketissa?

Phuket on suosittu matkakohde kaikkina vuodenaikoina (varsinkin lomakausina), josta löydätte lukemattomia ajanviettomahdollisuuksia. Phuketista löytyy useita kokemuksia ja nähtävyyksiä, joista turistien suosimat nähtävyydet ovat mm.

  • Bang Tao Beach
  • Freedom Beach
  • Soi Dog Foundation

Varaa siis matkallasi tarpeeksi aikaa myös parhaimpien nähtävyyksien näkemiseen ja Phuketin kulttuurin kokemiseen. Phuketissa on myös useita laadukkaita ravintoloita ja ruokapaikkoja, kun nälkä iskee.

Missä Phuket sijaitsee?

Phuket sijaitsee Thaimaassa, joka taas luonnollisesti sijaitsee Aasiassa.

Thaimaan valuutta

Thaimaan käytössä oleva valuutta on Thaimaan baht.

Lennot Phuketiin edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Phuketiin?

Miten löydän halvimmat lentoliput Phuketiin?

Varaa Phuketin matkasi aikaisemmin

Lento Phuketiin tulee aina varata ajoissa. Lentojen hinnat nousevat yleensä ajan kuluessa ja kysynnän kasvaessa. Varatessa lennot ajoissa, voitte saada halvimmat lentoliput Phuketiin - jopa keskellä parasta lomakuukautta.

Lento vaihdolla on yleensä halvempi

Jos olet varaamassa lentoja Phuketiin, kannattaa katsoa myös vaihdolliset lennot, koska ne ovat yleensä suoria lentoja edullisempia. Monet maailman lentoyhtiöistä saattavat ehdottaa sinulle vaihtolentoja jopa alle puoleen hintaan suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis suunnata Phuketin lentojen hintoihin.

Matkusta edullisemmalle lentoasemalle

Useissa matkakohteissa on useampia lentokenttiä. Suosittelemme aina vertailemaan hinnat kaikille lentokentille, koska pienemmät lentokentät ovat usein kaikista edullisin vaihtoehto!

Vuodenajoilla on väliä

Jos lennät Phuketiin keskellä kiireisintä lomasesonkia, on lennot yleensä paljonkin tyyriimpiä. Siksi suosittelemmekin pitämään lomat pikkaisen yleisimmän lomakauden ulkopuolella. Tällä vinkillä voit säästää lentolippujen hinnoista sievoisen summan!

Katso myös: