Autovuokraamot San Franciscossa

San Franciscon autovuokraamot

Jos olet hakemassa hyvää vuokra-autoa San Franciscossa, olet oikealla sivustolla. Kuumat.com vertailee puolestasi kymmenet vuokra-autot jopa listahintojakin halvemmilla hinnoilla Yhdysvaltojen parhailta autovuokraamoilta San Franciscossa. Vuokra-autojen hakukone on tehty yhteistyössä vuokra-autojen hintavertailun markkinajohtajan, DiscoverCarsin kanssa, jotta sinä voit olla huoletta – halvimmat vuokra-autot löytyy meiltä.

Miten autohaku toimii?

Valitse maa, kaupunki ja noutopiste sekä päivämäärä, niin saat ehdotuksia edullisimmista San Franciscon vuokra-autoista. Kannattaa kokeilla heti, koska hinnat nousee yleensä mitä lähemmäs vuokrauspäivää menemme.

San Francisco lyhyesti – Suosittuja nähtävyyksiä San Franciscossa

San Francisco on viihtyisä ja uniikki matkakohde. Kun vuokraat auton San Franciscossa, kannattaa myös ajella seuraaville nähtävyyksille:

  1. Alcatraz Island
  2. Golden Gate Bridge
  3. Golden Gate Park

Miten saan halvimman vuokra-auton?

Vuokra-auton saa yleensä halvalla, jos auton varaa hyvissä ajoin. Jos käynnissä on lomasesonki, alkaa autojen hinnat nousta radikaalisti mitä myöhemmin auton varaa. Edullisimman auton varaat siis hyvissä ajoin! Joskus saattaa autovuokraamoilla olla myös tarjouksia, jolloin voit saada auton erittäin hyvään hintaan. Kannattaa siis heti kokeilla autohakua niille valitsemallesi päiville, että saat parhaan hinnan.