Autovuokraamot Berkeleyssä

Berkeleyn autovuokraamot

Jos olet varaamassa edullista vuokra-autoa Berkeleyssä, olet saapunut oikeaan paikkaan. Kuumat.com vertailee kymmenet vuokra-autot jopa vuokraamon omia listahintojakin halvemmilla hinnoilla maailman parhailta autovuokraamoilta Berkeleyssä. Autohaku on tehty yhteistyössä vuokra-autojen hintavertailun markkinajohtajan, DiscoverCarsin kanssa, jotta sinä voit olla huoletta – edullisimmat vuokra-autot löytyy meiltä.

Miten autohaku toimii?

Valitse maa, kaupunki ja noutopiste sekä päivämäärä, niin saat ehdotuksia edullisimmista Berkeleyn vuokra-autoista. Kannattaa kokeilla heti, koska hinnat nousee yleensä mitä lähemmäs vuokrauspäivää menemme.

Berkeley lyhyesti – Suosittuja nähtävyyksiä Berkeleyssä

Berkeley on viihtyisä ja uniikki matkakohde. Kun vuokraat auton Berkeleyssä, kannattaa myös ajella seuraaville nähtävyyksille:

  1. University of California, Berkeley
  2. Tilden Regional Park
  3. UC Botanical Garden at Berkeley

Miten saan edullisimman vuokra-auton?

Vuokra-auton saa usein halvalla, jos auton varaa hyvissä ajoin. Jos käynnissä on lomasesonki, alkaa vuokra-autojen hinnat nousta radikaalisti mitä myöhemmin vuokra-auton varaa. Edullisimman auton varaat siis hyvissä ajoin! Joskus saattaa autovuokraamoilla olla myös tarjouksia, jolloin voit saada auton erittäin halpaan hintaan. Kannattaa siis heti kokeilla autohakua niille valitsemallesi päiville, että saat parhaan hinnan.