Autovuokraamot Helsingissä

Helsingin autovuokraamot

Kun olet hakemassa halvinta vuokra-autoa Helsingissä, olet saapunut oikealle sivustolle. Kuumat.com vertailee puolestasi kymmenet vuokra-autot jopa listahintojakin halvemmilla hinnoilla maailman parhailta autovuokraamoilta Helsingissä. Vuokra-autojen hakukone on tehty yhteistyössä vuokra-autojen hintavertailun markkinajohtajan, DiscoverCarsin kanssa, jotta voisit olla huoletta – edullisimmat vuokra-autot löytyy meiltä.

Miten autohaku toimii?

Valitse maa, kaupunki ja noutopiste sekä päivämäärä, niin saat ehdotuksia edullisimmista Helsingin vuokra-autoista. Kannattaa kokeilla heti, koska hinnat nousee yleensä mitä lähemmäs vuokrauspäivää menemme.

Helsinki lyhyesti – Suosittuja nähtävyyksiä Helsingissä

Helsinki on viihtyisä ja uniikki matkakohde. Kun vuokraat auton Helsingissä, kannattaa myös ajella seuraaville nähtävyyksille:

  1. Suomenlinna
  2. Temppeliaukio Church
  3. Seurasaaren ulkomuseo

Miten saan halvimman vuokra-auton?

Vuokra-auton saa yleensä parhaaseen hintaan, jos vuokra-auton varaa hyvissä ajoin. Jos käynnissä on lomasesonki, alkaa vuokra-autojen hinnat nousta radikaalisti mitä myöhemmin vuokra-auton varaa. Halvimman auton varaat siis hyvissä ajoin! Joskus saattaa autovuokraamoilla olla myös tarjouksia, jolloin voit saada vuokra-auton erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Kannattaa siis heti kokeilla autohakua niille valitsemallesi päiville, että saat parhaan hinnan.