Halvat lennot Balille

Halvimmat lennot Balille - Millainen on Bali kohteena?

Lennot Balille työn alla? Saavuitte oikeaan paikkaan! Matkahausta löytyy halvimmat lennot, hotellit ja äkkilähdöt Balin ytimeen - aina markkinoiden kustannustehokkaimpaan hintaan. Kun lennät Balille, lennät isolla todennäköisyydellä lentoasemalle, jonka IATA-koodi on BLC.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Balilla?

Bali on suosittu matkakohde (varsinkin lomakausina), josta löydätte paljon mahdollisuuksia ajanviettoon. Bali tarjoaa monia kokemuksia ja nähtävyyksiä, joista ison yleisön suosimat nähtävyydet ovat mm.

  • Sacred Monkey Forest Sanctuary
  • Mount Agung
  • Waterbom Bali

Varaa siis runsaasti aikaa myös suosittujen nähtävyyksien tarkastelemiseen ja Balin kulttuurin kokemiseen. Balilla on myös runsas valikoima laadukkaita ravintoloita, jos nälkä yllättää.

Missä Bali sijaitsee?

Bali sijaitsee Indonesiassa, joka taas luonnollisesti sijaitsee Aasiassa.

Indonesian valuutta

Indonesian käytössä oleva valuutta on Indonesian rupia.

Lennot Balille edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Balille?

Miten löydän halvimmat lentoliput Balille?

Varaa liput Balille aikaisemmin

Balin lento tulee aina varata ajoissa. Lentojen ja hotellien hinnat muuttuvat kalliimmiksi yleensä kysynnän kasvaessa. Varaamalla lennot hyvissä ajoin, voit saada edulliset lennot Balille - jopa keskellä parasta lomailukautta.

Vaihtolento on yleensä halvempi

Varatessasi lentolippuja Balille, kannattaa katsoa myös vaihdolliset lennot, koska ne ovat usein edullisempia kuin suorat lennot. Useat lentoyhtiöt saattavat tarjota sinulle vaihdollisia lentoja jopa puoleen hintaan suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis tutustua Balin lentojen halpoihin hintoihin.

Lennä halvemmalle lentokentälle

Sadoissa kaupungeissa on useampia lentokenttiä. Suosittelemme aina vertailemaan hinnat kaikille lentoasemille, koska pienemmät (usein myös halpalentojen suosimat) lentoasemat ovat yleensä kaikista halvin vaihtoehto!

Sesongilla on väliä

Kun lennät Balille keskellä kiireisintä sesonkia, on lentoliput yleensä paljonkin tyyriimpiä. Siksi kannattaakin pyrkiä pitämään kesä- ja talvilomat hieman yleisimmän lomakauden ulkopuolella. Näin voit säästää lomamatkastasi satoja euroja!

Katso myös: