Halvat lennot Varsovaan

Lennot Varsovaan - Mikälainen on Varsova matkakohteena?

Lennot Varsovaan hakusessa? Olet oikeassa paikassa! Matkahakukoneestamme etsit helposti edullisimmat lennot, hotellit ja äkkilähdöt Varsovan ytimeen - aina markkinoiden halvimpaan hintaan. Kun lennät Varsovaan, lennät suurimmalla todennäköisyydellä lentoasemalle, jonka IATA-koodi on WAW.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Varsovassa?

Varsova on suosittu matkakohde (varsinkin lomakausina), josta löytyy paljon ajanviettomahdollisuuksia. Varsovasta löydät lukemattomia nähtävyyksiä ja koettavaa, joista turistien suosimat nähtävyydet ovat esim.

  • Łazienki Królewskie w Warszawie
  • Old Town
  • POLIN Museum of the History of Polish Jews

Varaa siis tarpeeksi aikaa myös suosituimpien nähtävyyksien näkemiseen ja Varsovan kulttuurin kokemiseen. Varsovassa on myös laaja valikoima laadukkaita ruokapaikkoja, jos nälkä iskee.

Missä Varsova sijaitsee?

Varsova sijaitsee Puolassa, joka taas luonnollisesti sijaitsee Euroopassa.

Puolan valuutta

Puolan käytössä oleva valuutta on Puolan złoty.

Lennot Varsovaan edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Varsovaan?

Miten löydän halvimmat lentoliput Varsovaan?

Varaa lennot Varsovaan ajoissa

Lento Varsovaan kannattaa aina varata jo kuukausia ennen matkaa. Lentojen ja hotellien hinnat nousevat yleensä kysynnän kasvaessa. Varaamalla lennot ajoissa, voit saada edulliset lennot Varsovaan - vaikka keskellä parasta lomakuukautta.

Lento vaihdolla on yleensä halvin vaihtoehto

Jos olet ostamassa lentoja Varsovaan, kannattaa katsoa myös vaihtolennot, koska ne ovat yleensä halvempia kuin suorat lennot. Monet maailman lentoyhtiöistä saattavat ehdottaa sinulle vaihtolentoja jopa alle puoleen hintaan suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis tutustua Varsovan lentojen hintoihin.

Lennä edullisemmalle lentokentälle

Useissa kohteissa on useita lentoasemia. Suosittelemme aina vertailemaan hinnat kaikkiin lentokenttiin, koska pienemmät (usein myös halpalentojen suosimat) lentoasemat ovat yleensä halvempi vaihtoehto!

Vuodenajoilla on väliä

Kun päätät lentää Varsovaan keskellä kiireisintä sesonkia, on lentoliput yleensä paljonkin tyyriimpiä. Sen takia suosittelemmekin, että kannattaa pitää lomat hieman yleisimmän lomasesongin ulkopuolella. Näillä vinkeillä voit säästää lomamatkastasi satoja euroja!

Katso myös: