Halvat lennot Turkuun

Edullisimmat lennot Turkuun - Millainen Turku on matkakohteena?

Halvimmat lennot Turkuun hakusessa? Olette oikeassa paikassa! Matkahausta löydät nopeasti halvat lennot, hotellit ja äkkilähdöt Turun sykkeeseen - aina markkinoiden kustannustehokkaimpaan hintaan. Lentäessäsi Turkuun, lennät isolla todennäköisyydellä lentokentälle, jonka lentokenttäkoodi on TKU.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Turussa?

Turku on suosittu matkakohde kaikkina vuodenaikoina (varsinkin lomakausina), josta löydät paljon ajanviettomahdollisuuksia. Turku tarjoaa runsaasti eri kokemuksia ja nähtävyyksiä, joista ison yleisön suosimat nähtävyydet ovat muun muassa

  • Turun Linna
  • Luostarinmäen Käsityöläismuseo
  • Turun Tuomiokirkko

Kannattaakin varata tarpeeksi aikaa myös suosittujen nähtävyyksien näkemiseen ja paikallisen kulttuurin kokemiseen. Turussa on myös laaja valikoima laadukkaita ravintoloita, jos nälkä yllättää.

Missä Turku sijaitsee?

Turku sijaitsee Suomessa, joka taas luonnollisesti sijaitsee Euroopassa.

Suomen valuutta

Suomen käytössä oleva valuutta on Euro.

Lennot Turkuun edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Turkuun?

Miten löydän halvimmat lentoliput Turkuun?

Varaa lentoliput Turkuun ajoissa

Lento Turkuun kannattaa yleensä varata jo kuukausia ennen matkustusajankohtaa. Tämä siksi, että lentojen ja hotellien hinnat nousevat yleensä kysynnän kasvaessa. Varatessa liput hyvissä ajoin, voitte saada edullisimmat lentoliput Turkuun - vaikka keskellä parasta lomakuukautta.

Lento vaihdolla on usein halvin vaihtoehto

Jos olet ostamassa lentoja Turkuun, kannattaa katsoa myös vaihtolennot, koska ne ovat usein halvempia kuin suorat lennot. Monet maailman lentoyhtiöistä saattavat ehdottaa sinulle vaihdollisia lentoja jopa alle puoleen hintaan suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis tutustua Turun lentojen hintavertailuun.

Lennä edullisemmalle lentokentälle

Sadoissa kohteissa on useita lentoasemia. Kannattaa aina katsoa hinnat kaikkiin lentoasemiin, koska pienemmät (halpalentoyhtiöiden suosimat) lentoasemat ovat usein kaikista edullisin vaihtoehto!

Sesongilla on väliä

Kun päätät lentää Turkuun parhaaseen sesonkiin, on lennot yleensä paljonkin tyyriimpiä. Sen takia suosittelemmekin, että kannattaa pyrkiä pitämään kesä- ja talvilomat pikkaisen yleisimmän lomakauden ulkopuolella. Näillä vinkeillä voit säästää lomamatkastasi kymmeniä tai jopa satoja euroja!

Katso myös: