Halvat lennot Shanghaiin

Lennot Shanghaiin - Millainen Shanghai on kohteena?

Edullisimmat lennot Shanghaiin hakusessa? Olette oikeassa paikassa! Matkahausta löydät halvimmat lennot, hotellit ja äkkilähdöt Shanghain sykkeeseen - aina markkinoiden halvimpaan hintaan. Lentäessäsi Shanghaiin, lennät todennäköisesti lentokentälle, jonka lentokenttäkoodi on SHA.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Shanghaissa?

Shanghai on suosittu matkakohde kaikkina vuodenaikoina (varsinkin lomakausina), josta löydätte lukemattomia mahdollisuuksia ajanviettoon. Shanghaista löydät monia nähtävyyksiä, joista suosituimmat nähtävyydet ovat esimerkiksi

  • The Bund (Wai Tan)
  • Shanghai Tower
  • Yu Garden (Yuyuan)

Varaa siis matkallasi runsaasti aikaa myös parhaimpien nähtävyyksien näkemiseen ja Shanghain kulttuurin kokemiseen. Shanghaissa on myös lukemattomia laadukkaita ravintoloita ja kahviloita, jos nälkä iskee.

Missä Shanghai sijaitsee?

Shanghai sijaitsee Kiinassa, joka taas luonnollisesti sijaitsee Aasiassa.

Kiinan valuutta

Kiinan käytössä oleva valuutta on Kiinan juan.

Lennot Shanghaiin edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Shanghaiin?

Miten löydän halvimmat lentoliput Shanghaiin?

Varaa Shanghain liput hyvissä ajoin

Shanghain lento tulee yleensä varata jo kuukausia ennen matkustusajankohtaa. Lentojen ja hotellien hinnat muuttuvat kalliimmiksi yleensä ajan kuluessa ja kysynnän kasvaessa. Varatessa lentoliput ajoissa, voit saada halvat lennot Shanghaiin - jopa keskellä parasta lomakuukautta.

Vaihtolento on yleensä edullisempi

Jos olet varaamassa lentoja Shanghaiin, suosittelemme katsomaan myös vaihtolennot, koska ne ovat yleensä suoria lentoja edullisempia. Monet maailman lentoyhtiöistä saattavat ehdottaa sinulle vaihtolentoja jopa puoleen hintaan suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis suunnata Shanghain lentojen halpoihin hintoihin.

Matkusta halvemmalle lentokentälle

Sadoissa kaupungeissa on useampia lentokenttiä. Kannattaa aina katsoa lentohinnat kaikkiin lentoasemiin, koska pienet ja vähemmän liikennöidyt (halpalentoyhtiöiden suosimat) lentokentät ovat usein halvempi vaihtoehto!

Vuodenajoilla on väliä

Jos lennät Shanghaiin parhaaseen lomasesonkiin, on lennot yleensä paljonkin tyyriimpiä. Siksi suosittelemmekin pitämään kesä- ja talvilomat hieman yleisimmän lomasesongin ulkopuolella. Tällä vinkillä voit säästää lomamatkastasi kymmeniä tai jopa satoja euroja!

Katso myös: