Halvat lennot Teneriffalle

Lennot Teneriffalle - Mikälainen Teneriffa on matkakohteena?

Lennot Teneriffalle työn alla? Olette oikeassa paikassa! Lentohausta löydät nopeasti edullisimmat lennot, hotellit ja äkkilähdöt Teneriffan parhaille alueilla - aina markkinoiden parhaimpaan hintaan. Kun varaat lennot Teneriffalle, lennät suurimmalla todennäköisyydellä lentoasemalle, jonka lentokenttäkoodi on TENE.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Teneriffalla?

Teneriffa on ympäri vuoden suosittu matkakohde (varsinkin lomakausina), josta löydät paljon mahdollisuuksia ajanviettoon. Teneriffalta löydät runsaasti nähtävyyksiä, joista ison yleisön suosimat nähtävyydet ovat muun muassa

  • Volcan El Teide
  • Siam Park
  • Loro Parque

Onkin suositeltavaa varata paljon aikaa myös suosittujen nähtävyyksien näkemiseen ja Teneriffan kulttuurin kokemiseen. Teneriffalla on myös kattava valikoima laadukkaita kahviloita, ravintoloita ja ruokapaikkoja, jos nälkä yllättää.

Missä Teneriffa sijaitsee?

Teneriffa sijaitsee Espanjassa, joka taas luonnollisesti sijaitsee Euroopassa.

Espanjan valuutta

Espanjan käytössä oleva valuutta on Euro.

Lennot Teneriffalle edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Teneriffalle?

Miten löydän halvimmat lentoliput Teneriffalle?

Varaa Teneriffan liput ajoissa

Lento Teneriffalle tulee aina varata ajoissa. Tämä siksi, että lentojen hinnat muuttuvat kalliimmiksi yleensä kysynnän kasvaessa. Varatessa lennot hyvissä ajoin, voitte saada halvimmat lennot Teneriffalle - jopa keskellä parasta lomailukautta.

Lento vaihdolla on usein edullisin vaihtoehto

Varatessasi lentolippuja Teneriffalle, kannattaa katsoa myös vaihtolennot, koska ne ovat yleensä halvempia kuin suorat lennot. Monet maailman lentoyhtiöistä saattavat ehdottaa sinulle vaihdollisia lentoja jopa 50 prosentin alennuksella suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis tutustua Teneriffan lentojen hintoihin.

Matkusta edullisemmalle lentokentälle

Monissa matkakohteissa on useita lentoasemia. Suosittelemme aina vertailemaan lentojen hinnat kaikille lentoasemille, koska pienet ja vähemmän liikennöidyt (halpalentoyhtiöiden suosimat) lentoasemat ovat yleensä kaikista edullisin vaihtoehto!

Loma-ajoilla on väliä

Jos päätät lentää Teneriffalle keskellä kiireisintä sesonkia, on lentoliput yleensä erittäin paljon kalliimpia. Sen takia suosittelemmekin, että kannattaa pyrkiä pitämään kesä- ja talvilomat pikkaisen yleisimmän lomasesongin ulkopuolella. Näin voit säästää lomamatkastasi satoja euroja!

Katso myös: