Halvat lennot Naantaliin

Edullisimmat lennot Naantaliin - Millainen Naantali on matkakohteena?

Halvat lennot Naantaliin etsinnässä? Olette saapuneet oikeaan paikkaan! Lentohausta etsit helposti lennot, hotellit ja äkkilähdöt Naantalin parhaille alueilla - aina markkinoiden halvimpaan hintaan. Kun lennät Naantaliin, lennät isolla todennäköisyydellä lentokentälle, jonka IATA-koodi on TKU.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Naantalissa?

Naantali on suosittu matkakohde (varsinkin lomakausina), josta löydätte lukemattomia ajanviettomahdollisuuksia. Naantalista löydät runsaasti nähtävyyksiä, joista turistien suosimat ovat muun muassa

  • Naantalin Vanhakaupunki
  • Vaski Adventure Island
  • Naantali Church

Kannattaakin varata runsaasti aikaa myös parhaimpien nähtävyyksien tarkastelemiseen ja Naantalin kulttuurin kokemiseen. Naantalissa on myös paljon laadukkaita kahviloita, ravintoloita ja ruokapaikkoja, kun nälkä yllättää.

Missä Naantali sijaitsee?

Naantali sijaitsee Suomessa, joka taas luonnollisesti sijaitsee Euroopassa.

Suomen valuutta

Suomen käytössä oleva valuutta on Euro.

Lennot Naantaliin edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Naantaliin?

Miten löydän halvimmat lentoliput Naantaliin?

Varaa Naantalin liput aikaisemmin

Lento Naantaliin tulee yleensä varata jo kuukausia ennen matkustusajankohtaa. Lentojen hinnat nousevat yleensä ajan kuluessa ja kysynnän kasvaessa. Varatessa liput ajoissa, voitte saada halvat lennot Naantaliin - vaikka keskellä parasta lomakuukautta.

Vaihtolento on yleensä edullisin vaihtoehto

Lentäessäsi Naantaliin, suosittelemme katsomaan myös vaihtolennot, koska ne ovat usein suoria lentoja halvempia. Monet maailman lentoyhtiöistä saattavat tarjota sinulle vaihtolentoja jopa alle puoleen hintaan suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis tutustua Naantalin lentojen hintavertailuun.

Lennä edullisemmalle lentokentälle

Useissa kaupungeissa on useampia lentokenttiä. Suosittelemme katsomaan lentojen hinnat kaikkiin lentokenttiin, koska pienemmät lentoasemat ovat usein kaikista halvin vaihtoehto!

Sesongilla on väliä

Jos päätät lentää Naantaliin keskellä kiireisintä sesonkia, on lentoliput yleensä erittäin paljon tyyriimpiä. Sen takia suosittelemmekin, että kannattaa pitää kesä- ja talvilomat pikkaisen yleisimmän lomakauden ulkopuolella. Näillä vinkeillä voit säästää lentolippujen hinnoista satoja euroja!

Katso myös: