Halvat lennot Alanyaan

Halvimmat lennot Alanyaan - Millainen Alanya on kohteena?

Halvat lennot Alanyaan työn alla? Saavuitte oikeaan paikkaan! Matkahakukoneestamme etsit helposti edullisimmat lennot, hotellit ja äkkilähdöt Alanyan sykkeeseen - aina markkinoiden parhaimpaan hintaan. Kun lennät Alanyaan, lennät isolla todennäköisyydellä lentokentälle, jonka lentokenttäkoodi on GZP.

Nähtävyydet ja mitä tehdä Alanyassa?

Alanya on suosittu matkakohde kaikkina vuodenaikoina (varsinkin lomakausina), josta löydät lukemattomia ajanviettomahdollisuuksia. Alanyasta löydät useita nähtävyyksiä, joista yleisön suosimat ovat mm.

  • Kleopatra Beach
  • Alanya Kalesi
  • Alanya Teleferik

Varaa siis matkallasi runsaasti aikaa myös parhaimpien nähtävyyksien näkemiseen ja paikallisen kulttuurin kokemiseen. Alanyassa on myös lukemattomia laadukkaita ruokapaikkoja, kahviloita ja ravintoloita, kun nälkä yllättää.

Missä Alanya sijaitsee?

Alanya sijaitsee Turkissa, joka taas luonnollisesti sijaitsee Euroopassa.

Turkin valuutta

Turkin käytössä oleva valuutta on Turkin liira.

Lennot Alanyaan edullisemmin netistä.

Missä kuussa on edullisinta lentää Alanyaan?

Miten löydän halvimmat lentoliput Alanyaan?

Varaa Alanyan matkasi ajoissa

Alanyan lento kannattaa yleensä varata jo kuukausia ennen matkustusajankohtaa. Tämä siksi, että lentojen hinnat nousevat yleensä ajan kuluessa ja kysynnän kasvaessa. Varatessa liput hyvissä ajoin, voit saada edullisimmat lentoliput Alanyaan - jopa keskellä parasta lomailukautta.

Lento vaihdolla on yleensä edullisin vaihtoehto

Varatessasi lentoja Alanyaan, kannattaa katsoa myös vaihdolliset lennot, koska ne ovat yleensä edullisempia kuin suorat lennot. Monet maailman lentoyhtiöistä saattavat tarjota sinulle vaihdollisia lentoja jopa 50 prosentin alennuksella suoriin lentoihin verrattuna. Nyt kannattaa siis tutustua Alanyan lentojen hintoihin.

Matkusta edullisemmalle lentokentälle

Useissa matkakohteissa on useita lentoasemia. Suosittelemme aina vertailemaan lentotarjoukset kaikille lentoasemille, koska pienemmät (halpalentoyhtiöiden suosimat) lentoasemat ovat usein kaikista halvin vaihtoehto!

Sesongilla on väliä

Jos päätät lentää Alanyaan keskellä kiireisintä sesonkia, on lentoliput yleensä erittäin paljon kalliimpia. Sen takia suosittelemmekin, että kannattaa pyrkiä pitämään kesä- ja talvilomat hieman yleisimmän lomakauden ulkopuolella. Tällä vinkillä voit säästää lentolippujen hinnoista sievoisen summan!

Katso myös: